Hoe benader je een vrouw die je leuk vindt?

Vind je een vrouw al een tijdje leuk? Dan zou je jezelf wel eens kunnen gaan afvragen 'Hoe benader je een vrouw die je leuk vindt?' Want het laatste wat je wilt is dat het benaderen mislukt, toch?

Maar wist jij dat, hoe langer je wacht met haar te benaderen, hoe groter de kans juist wordt dat het mislukt?

Het zijn de acties die tellen, niet de woorden

Ten eerste maak je jezelf het benaderen van deze vrouw lastiger en lastiger. Omdat hoe leuker je haar gaat vinden, hoe waardevoller ze voor je gaat worden. En dus hoe banger je gaat worden om wat te verpesten. Waardoor ze je misschien juist wel af zal wijzen.

Ten tweede maak je het jezelf nodeloos ingewikkeld omdat deze vrouw die jij leuk vindt, jou wellicht ook al lang heeft gezien. En mogelijk heeft zij zichzelf al afgevraagd waarom je wel steeds naar haar kijkt en misschien zelfs wel naar haar lacht, maar niets tegen haar zegt.

Op basis daarvan zou ze misschien al tot twee conclusies gekomen kunnen zijn die jou niet gaan helpen bij het haar benaderen. Namelijk: Je vindt haar niet leuk genoeg om haar te leren kennen. Of ze denkt dat jij waarschijnlijk te bang bent om haar aan te spreken. En die tweede conclusie gaat je niet echt aantrekkelijker maken voor een vrouw.

Met andere woorden: je acties ten opzichte van een vrouw kunnen je al minder aantrekkelijk maken, zonder dat je ook nog maar een woord gezegd hebt.

Daarom is het op z'n minst niet slim lang te wachten met een vrouw benaderen die je leuk vindt.

Temeer omdat je acties er ongemerkt al voor hebben kunnen zorgen dat een vrouw al een bepaalde indruk van je kan hebben die niet de bedoeling was. En meestal is deze indruk geen gunstige.

Mannen die door vrouwen aantrekkelijk gevonden worden, wachten namelijk niet af. Die ondernemen actie en die gaan voor wat ze willen. Waarbij ze zich zeker niet laten tegenhouden door de schoonheid en de aantrekkelijkheid van een vrouw.

Maar dat is helaas wel precies wat jij aan het doen bent wanneer je een vrouw leuk vindt, maar je benadert haar niet. Dan ben je jezelf aan het tegen laten houden door haar schoonheid en aantrekkelijkheid. Wellicht omdat je vindt dat het wel eens zo zou kunnen zijn, dat je helemaal geen kans bij haar maakt?

Wat moet je zeggen tegen een vrouw?

Vaak maken we geen schijn van kans bij vrouwen omdat we vrouwen benaderen met de instelling om in een zo kort mogelijke tijd een zo goed mogelijke indruk te maken. Echter, dit betekent volgens onze menselijke natuur dat je probeert jezelf te bewijzen. Iets wat volgens deze zelfde menselijke natuur een vrouwelijke eigenschap is.

Uiteraard kunnen we dit tot in de eeuwigheid verstandelijkerwijs bediscussiëren. Maar helaas voor ons soms, laat gevoel, instinct en intuïtie zich niet bediscussiëren. En helaas voor ons ook soms, draait aantrekkelijkheid en liefde puur om gevoel, intuïtie en instinct.

In een dergelijk geval is de slimste strategie dan ook: proberen er niet teveel over na te denken, maar gewoon doen wat werkt.

En het enige wat werkt om bij die leuke vrouw die je wilt benaderen een date te versieren is: daadwerkelijk op haar afstappen, met haar gaan praten en gaan bekijken of ze werkelijk zo leuk is als dat ze eruit ziet.

Want precies dat zou jou instelling moeten zijn bij iedere vrouw die je benadert. De instelling van: Ik vind jou leuk om te zien, maar ik benader jou en wil met jou praten om te ontdekken of je ook echt leuk bent voor mij.

Door een vrouw namelijk precies met deze instelling te benaderen, creëer je een situatie waarin een vrouw aan jou zal moeten gaan bewijzen dat ze echt leuk is. Tenminste als ze jouw aandacht wil behouden.

En uiteraard wil ze de aandacht behouden van een echte man die haar toont dat hij haar als een echte vrouw kan behandelen. Dus zal ze proberen het gesprek met jou gaande te houden en jou tonen hoe leuk ze werkelijk is. En uiteraard zal ze graag met jou gaan daten als je dat voorstelt.

Maar wat ga je dan precies zeggen tegen een vrouw om zo die situatie te creëren waarin ze zichzelf aan jou gaat bewijzen?

Wellicht hebt je het volgende al eerder ergens gehoord, maar ik herhaal het nog maar eens: Het gaat er niet om WAT je zegt, maar HOE je iets zegt. Dat betekent:

Dat het er vooral om gaat HOE je iets zegt is dan ook precies de reden dat een man die erg goed is met vrouwen en vol zelfvertrouwen op vrouwen afstapt weg kan komen met een opmerking en een actie als: 'Je hebt mooie lippen. Ik ben zo benieuwd hoe ze smaken', om haar vervolgens te kussen.

Zou jij twijfelen, jezelf onzeker voelen en een vrouw het gevoel geven vooral op zoek te zijn naar haar goedkeuring terwijl je precies hetzelfde zou zeggen en doen, dan zou dat ongetwijfeld gaan resulteren in minimaal een zwaar verontwaardigde blik en mogelijk een klap in je gezicht. Terwijl je precies hetzelfde zei en deed als deze man die wel goed is met vrouwen, alleen dan met een minder zekere houding en uitstraling.

Maar zo 'goed' hoef je echt niet met vrouwen te zijn om een vrouw te kunnen versieren. Want mannelijk en vol zelfvertrouwen overkomen op een vrouw is vooral een kwestie van jezelf durven zijn en puur en eerlijk zijn tegen haar.

En wanneer jij niet zo vaak vrouwen benadert en niet zo vaak met vrouwen praat die je niet kent, zal jij haar op een hele andere manier benaderen dan een man die minimaal ieder weekend vrouwen benadert en spreekt.

Ook dat maakt helemaal niets uit. Waar het namelijk echt om gaat is: DAT je een vrouw benadert en met haar in gesprek gaat als je haar leuk vindt. Omdat je daarmee je intenties aan een vrouw duidelijk maakt en een vrouw laat merken dat je haar leuk vindt. En tevens laat je een vrouw daarmee zien dat je er helemaal OK mee bent dat je haar leuk vindt. Je bent een man. En mannen kunnen vrouwen nu eenmaal leuk vinden.

Hoe meer ontspannen jij met dit gegeven omgaat terwijl je met haar praat, hoe meer ook zij zal relaxen. En hoe beter het gesprek zal verlopen. Waarmee de kans zeer zeker zal toenemen dat ze Ja zegt op jouw voorstel om te gaan daten.

Moeilijker is het echt niet om een vrouw te benaderen die je leuk vindt. De kunst is vooral om in je hoofd niet allerlei mogelijke problemen te verzinnen die er helemaal niet zijn. En er gewoon voor te gaan met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en de wil wel te zien waar dit leuke scheepje strandt.

Want onthoud, dat je van iedere interactie met een vrouw weer iets opsteekt wat je uitstekend van pas zou kunnen komen zodra je oog in oog staat met je droomvrouw en haar moet gaan benaderen.

Alleen dat al is een uitstekende reden om iedere mogelijkheid om een vrouw die je nog niet kent te benaderen en een gesprek met haar aan te gaan. Want je wordt niet beter met vrouwen door er meer over te lezen, maar vooral door meer te doen. Ofwel vaker en meer interactie te zoeken met vrouwen.