Wat vertelt het gedrag van een vrouw na een eerste date jou?

gedrag vrouw na eerste date Image by Firmbee from Pixabay

Die eerste date is altijd geweldig spannend. Maar na die eerste date breekt er wellicht zelfs een nog spannender periode aan. Als je jouw date erg leuk bent gaan vinden tenminste. Want dan wil je uiteraard niets liever dan een tweede date met haar.

Maar zelfs al liep de eerste date uitermate voorspoedig, dan nog is dat helaas geen garantie voor het zekerstellen van een tweede date. Want het gedrag van een vrouw na een eerste date is helaas niet altijd even voorspelbaar.

Dit is waar een vrouw aan denkt na een date

“Als man zul je een vrouw nooit echt begrijpen. Want zodra je als man denkt dat je een vrouw begrijpt, verandert ze simpelweg van gedachte.” Dit wordt voor de grap wel eens gezegd. Maar er zit zonder meer een kern van waarheid in.

Dat komt omdat vrouwen veel besluiten nemen op basis van wat ze erbij voelen. En dat gevoel kan vandaag wel eens heel anders dan morgen in sommige gevallen.

Je kan daar als man niets anders aan doen dan er gewoon mee leren dealen en er het beste van proberen te maken. Zo ook na een date die je met een vrouw hebt gehad.

Als een vrouw een date met je heeft gehad, dan heeft ze daar vanzelfsprekend ook bepaalde gevoelens over. Gevoelens die voor het overgrote deel bepalen of ze nog een date met je wil of juist niet.

Op basis van het gevoel dat ze kreeg door in jouw nabijheid te verkeren, zal ze over je gaan nadenken en zichzelf minstens de volgende 5 vragen stellen zodra ze alleen is.

Wanneer zou hij me een berichtje sturen?

Het denken aan jou en haar date met jou begint direct op het moment dat ze afscheid van je genomen heeft. En één van de eerste vragen die ze zichzelf ongetwijfeld zal gaan stellen is: “Wanneer zou hij me een berichtje sturen?” Dezelfde avond nog om haar te vragen of ze goed is thuisgekomen? De volgende dag? Of pas over twee of drie dagen, omdat hij ergens gelezen heeft dat hij niet te gretig moet zijn en dat haar laten wachten haar verlangen naar hem laat toenemen.

Zodra ze een bericht van jou ontvangen heeft, zal ze vooral gaan nadenken over wat ze je terug zal schrijven en wanneer.

Wat ze je zal gaan terugsturen hangt vanzelfsprekend af van wat je appt en hoe lang je gewacht hebt met appen na een date.

Hoe zouden mijn vriendinnen hem vinden?

Ik denk dat het mannen over het algemeen niet boeit wat vrienden eventueel van een date zouden kunnen gaan vinden. “Dat gaan we wel zien als het werkelijk wat gaat worden.” , zullen de meesten denken. Het zou zelfs zomaar zo kunnen zijn dat we niet eens praten over dates die we hebben gehad. Tenzij ernaar gevraagd wordt.

Bij vrouwen ligt dat anders. Vrouwen bespreken hun dates veelal uitvoerig met vriendinnen. Ook jij zou dus zomaar onderwerp van gesprek kunnen worden na een date met een vrouw. Vrouwen vinden het erg belangrijk wat hun vriendinnen vinden van een date. Ook zal een vrouw zich afvragen of haar vriendinnen het wel met jou zouden kunnen vinden. Je kansen bij haar zullen meestal dan ook zienderogen slinken wanneer ze vermoedt dat dit niet het geval zal zijn.

Is hij een player?

Als een vrouw zich bij jou gaat afvragen of je een player bent of niet, dan zou je dat eigenlijk best als compliment mogen opvatten. Waarom? Omdat een vrouw zich dit alleen maar zal afvragen als ze de date met jou geweldig leuk gevonden heeft en je haar een fantastisch gevoel gegeven hebt over de date met jou en over zichzelf.

En omdat geweldige dates voor veel vrouwen een unicum zijn, zou het voor haar gevoel zomaar zo kunnen zijn dat jij gewoon ontzettend veel datet en er daarom zo goed in bent.

Het is dan ook slim om er geen geheim te maken of je veel datet of niet. Als ze ernaar vraagt tenminste. En ook alleen dan. Want als een vrouw er niet naar vraagt, dan wil ze het gewoon echt niet weten.

Is hij relatiemateriaal?

Een vrouw zal zich meestal tijdens een eerste date met jou al gaan afvragen of jij relatiemateriaal zou kunnen zijn. Zelfs al komt ze koeltjes en misschien zelfs wel wat afstandelijk over en beweert ze dat ze niet op zoek is naar iets serieus.

Maar wat bijna iedere vrouw eigenlijk het allerliefste wil, en dat zo snel mogelijk, is een fijne relatie met een lieve vriend.

En als ze met jou aan het daten is, dan is ze gewoon niets anders aan het doen dan uitzoeken voor zichzelf of jij die leuke vriend voor haar zou kunnen zijn.

Voel ik me seksueel aangetrokken tot hem?

Een vrouw gaat alleen maar in op een uitnodiging voor een date met jou als ze je op zijn minst leuk vindt en interessant. Want alleen tot iemand die ze om te beginnen leuk en interessant vindt, kan ze zich aangetrokken gaan voelen. Dat geldt voor ons mannen ook.

Of een vrouw je aantrekkelijk gaat vinden , hangt af van hoe mannelijk jij je gedraagt tijdens jouw date met haar.

Want ondanks al het geëmancipeer en gefeminiseer in onze Westerse maatschappij voelen vrouwen zich nog altijd en zonder uitzondering alleen aangetrokken tot mannen die zich ook echt als man gedragen en als een man leven.

Als ze je bij wijze van spreken niet de kleren van het lijf zou willen rukken als ze aan je denkt, dan is het eigenlijk zinloos voor een vrouw om nog een date met je af te spreken.

Dat zou alleen maar tot teleurstellingen kunnen leiden en het verdoen van elkaars tijd.

Als de zojuist besproken vragen een voor jou positief antwoord bevatten, dan kun je er zeker van zijn dat een vrouw graag een tweede date met je zou willen. En als ze die tweede date graag wil met je, dan zul je dat absoluut gaan merken aan haar gedrag.

Hoe weet je of je date goed ging?

Of een date goed ging weet je zeker wanneer een vrouw alert, energiek en opgewerkt reageert op een appje van je die je na de date hebt gestuurd. Op dat moment is het ook zeker zaak om als man zo snel mogelijk het initiatief te nemen voor een tweede date.

Speel geen spelletjes met een vrouw die je leuk vindt en waarvan je weet dat ze jou ook leuk vindt. Bijvoorbeeld door dagen te wachten voordat je een bericht stuurt na een date. Alleen omdat een dategoeroe ergens eens geroepen heeft dat dit de aantrekkingskracht alleen maar versterkt en de indruk versterkt dat je een interessant en druk leven hebt.

Onzin! Als je afhankelijk bent van dit soort regeltjes, dan moet je jezelf ernstig gaan afvragen als man of je leven echt wel interessant genoeg is. Omdat een vrouw die oprecht geïnteresseerd in je is, sneller door heeft dat er iets niet klopt dan je ooit had kunnen vermoeden.

Als er iets een doodsteek voor je kansen betekent bij een vrouw, dan is het jokken en haar voor het lapje proberen te houden. Want dat betekent dat ze niet vertrouwen kan. Terwijl je kunnen vertrouwen ongelofelijk belangrijk is voor een vrouw.

Dus als je een vrouw leuk vindt, maak dan direct werk van haar. App haar na een date diezelfde avond nog of op zijn laatst de volgende dag en vertel haar dat je van je date met haar genoten hebt. Meer hoef je in een eerste appje na een date niet te zeggen.

Ga vervolgens direct aan de slag met het organiseren van een tweede date. Doe voor een tweede date bij voorkeur iets met waar jullie het tijdens de eerste date over hebben gehad.

Ongetwijfeld heeft ze iets genoemd wat haar ontzettend leuk leek om eens te doen of te zien. Dat kan gaan van een workshop poffertjes bakken tot en met een proefles Salsa dansen. Het maakt niet uit, zolang:

Stel vervolgens het idee dat je hebt verzonnen aan haar voor en spreek de tweede date af.

Dat is echt alles wat je moet doen als de eerste date goed ging.

Hoe lang is geen contact na een date nog normaal?

Aan het gedrag van een vrouw merk je ook direct wanneer een date niet helemaal goed is gegaan. Als een date toch niet helemaal goed is gegaan, dan is het voor jou als man belangrijker te letten op het gedrag van een vrouw dan op wat ze zegt.

Als een vrouw je aardig vindt, dan zal ze er alles aan doen wat in haar vermogen ligt om je maar niet teleur te hoeven stellen. Dat kan betekenen dat een vrouw ervoor kiest om je niet direct met woorden te willen vertellen dat ze niet verder met je wil daten. Zeker wanneer ze weet dat jij haar erg leuk vindt, zal ze bang zijn dat ze je kwetst.

Wanneer dat het geval is en je nodigt haar uit voor een tweede date, dan zal ze je niet direct vertellen dat ze niet verder wil daten. In plaatst daarvan zal ze proberen smoezen te verzinnen waarom het haar niet uitkomt om te daten op de door jouw voorgestelde data en tijdstippen.

Je kan ervan uitgaan dat een vrouw smoezen aan het verzinnen is wanneer ze je meerdere malen vertelt dat ze om een één of andere reden niet kan, maar je geen alternatief voorstelt.

Bovendien zal jij steeds degene zijn die het eerste appje stuurt en ook degene zijn die meestal lang op een antwoord van haar moet wachten. En als jij niets doet, dan is er ook geen sprake van contact tussen jullie.

Natuurlijk kan het zo zijn dat ze het hartstikke druk heeft met van alles. Maar als een vrouw je leuk vindt, dan zal ze hoe dan ook tijd weten te vinden om je een bericht te sturen en met je te daten.

Maar als jij, ondanks dat je haar hebt geappt na een date, zeg een week niets van haar hoort, dan mag je ervan uitgaan dat ze niet verder wil daten met je en kun je het contact beter gewoon maar helemaal stoppen.

Aan beloftes die een vrouw die je nog maar één of enkele keren hebt gedatet je doet, moet je als man kortom niet teveel waarde hechten. Waar je als man wel waarde aan moet hechten is het gedrag van een vrouw na een date.

Als ze de berichten die je haar stuurt rap en opgewekt beantwoordt en ze reageert enthousiast op je datevoorstellen, dan zit je gebeiteld. Is dat niet het geval, dan heeft haar date met jou haar om wat voor een reden dan ook niet het gevoel gegeven dat ervoor zorgt dat ze verder wil daten met jou.