Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Hoe word je aantrekkelijk voor vrouwen

Hoe je aantrekkelijk wordt voor vrouwen is makkelijk, maar niet eenvoudig. Aantrekkelijk worden voor vrouwen is makkelijk omdat je je feitelijk maar met één ding hoeft bezig te houden. En dat is met jezelf.

Maar vaak is met jezelf bezig zijn niet eenvoudig. Want goed met jezelf bezig zijn betekent allereerst dat je jezelf accepteert zoals je bent. Jezelf echt accepteren zoals je bent en van jezelf durven houden zijn noodzakelijke elementen om gelukkig door het leven te gaan. En als jij gelukkig bent met jezelf en het leven dat je leidt, dan zul je merken dat juist dit andere mensen aantrekt.

Wees je aantrekkelijke mannelijke zelf

Want mensen voelen zich nu eenmaal meer aantrokken tot iemand die positief is. Want die persoon geeft energie. Terwijl mensen die negatief zijn en iets negatiefs uitstralen energie kost. Met andere woorden: wanneer jij negatief denkt over jezelf, straal je dat ook uit. En daar word je niet aantrekkelijk voor vrouwen van, zogezegd.

Maar er is meer. Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannelijke mannen. Dit heeft overigens niets te maken met grote spierballen en stoerdoenerij. Maar vooral met een persoonlijkheid die zelfvertrouwen en doelgerichtheid uitstraalt.

Hoe straal je dan zelfvertrouwen en doelgerichtheid uit, vraag je je wellicht af. Dit straal je uit door onder andere:

  • rechtop te staan en te lopen
  • kordaat de wereld in te kijken in plaats van naar de grond
  • andere mensen aan te kijken als je met ze praat
  • rustig te praten en te bewegen
  • er niet omheen draaien, maar gaan voor wat je wilt

Maar zelfvertrouwen en doelgerichtheid straal je tevens uit, wanneer je gewoon rustig en beheerst afstapt op een vrouw die je leuk vindt en een gezellig praatje met haar maakt.

Een echte mannelijke man heeft tevens altijd een plan en weet wat hij wil. Dus wanneer jij een vrouw uitnodigt voor een date, vraag jij niet wat zij leuk zou vinden om te gaan doen samen. Maar in plaats daarvan organiseer jij iets wat jou leuk lijkt om te gaan doen met haar. En vervolgens nodig je haar uit en ga je het gewoon doen.

Vrouwen houden ervan iets avontuurlijks, iets spannends of iets onbekends met een date te doen; als ze deze nog onbekende man leuk vindt en bovendien voelt dat ze hem kan vertrouwen. Gewoon omdat hij zich gedraagt zoals het een mannelijke man betaamt.

Trots zijn op je man zijn en een vrouw laten voelen en laten beleven dat jij je leven op een mannelijke manier leeft, is voor het belangrijkste deel het antwoord op de vraag: "Hoe word je aantrekkelijk voor vrouwen".

Aantrekkelijk zijn heeft weinig te maken met uiterlijk

Onder mannen leeft nog vaak de overtuiging dat vrouwen vooral vallen op uiterlijk. Het liefst in combinatie met een dikke portemonnee. Maar doe jezelf een plezier en lees eens serieus 20 date profielen van vrouwen op een bekende datingsite, zoals Relatieplanet.

Hoe vaak wordt er in date profielen van vrouwen gesproken over uiterlijk in vergelijking met dingen als: zelfvertrouwen, z'n een eigen leven hebben, gevoel voor humor, passie en gaan voor wat hij wil?

Je zult zien dat er in verhouding bar weinig over uiterlijk wordt gezegd in date profielen van vrouwen. Dat komt vooral omdat vrouwen uiterlijk niet zo heel belangrijk vinden. Wat vrouwen daarentegen wel belangrijk vinden is wat dat uiterlijk uitstraalt. Zit jij een beetje lekker in je vel, voel je je gelukkig, heb je een beetje vertrouwen in jezelf, heb je lef en een beetje gezonde wil in je donder.

Daarnaast vindt een vrouw het fijn als je een beetje schoon op jezelf bent. Als je dan bovendien kleding draagt die goed past, die je goed staat en waarin jij je helemaal prettig voelt, dan zijn vrouwen over het algemeen al helemaal tevreden met je uiterlijk.

Aantrekkelijk zijn voor vrouwen komt dus vooral neer op persoonlijkheid en uitstraling. Wanneer jij mannelijkheid en een mannelijke manier van leven en doen uitstraalt, dan ben je zondermeer aantrekkelijk voor vrouwen.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren