Wat moet ik zeggen tegen haar?

Wat moet ik zeggen tegen haar? Een vraag, die jij jezelf wellicht ook wel eens gesteld hebt, wanneer je een leuke vrouw zag, die je best graag zou willen ontmoeten. Of met wie je zelfs al in gesprek was, waardoor er ongemakkelijke stiltes in het gesprek ontstonden.

Helaas bleef het vervolgens meestal bij het jezelf stellen van deze vraag. Omdat je op dat moment gewoon echt niet wist wat je tegen haar had moeten zeggen.

Als je later wel bedenkt wat je tegen haar had kunnen zeggen, dan is deze vrouw doorgaans al lang weer uit je blikveld, en dus uit je leven, verdwenen.

En zo zullen er heel veel vrouwen zijn, die we graag hadden willen ontmoeten en daten. Maar bij wie we die kans nooit hebben weten te creéren.

Wat kun je daar tegen doen? Hoe krijg je het voor elkaar, dat je wel altijd weet wat je moet zeggen tegen een vrouw? En kan dat eigenlijk wel? Bestaat er wel zoiets als: altijd weten wat je tegen haar moet zeggen, zodra er een leuke vrouw in je blikveld verschijnt.

Maak het jezelf vooral makkelijk

Als je een vrouw echt leuk vindt, dan zal het nooit makkelijk zijn om haar aan te spreken. Want hoeveel vrouwen je ook aangesproken en gedate hebt, je zult altijd iets van spanning blijven voelen. Dat is goed. Want het is een teken dat je jezelf echt aangetrokken voelt tot haar. Reden temeer dan ook, om kordaat op haar af te stappen en wat tegen haar te gaan zeggen.

Echter, met alleen naar haar toegaan en wat zeggen, bereik je helaas niet wat je wilt bereiken. Daarom wil je op z'n minst met haar in gesprek zien te komen. Zodat ze jou ook leuk kan gaan vinden. En jij een afspraak met haar kan maken om samen wat te gaan doen.

Alleen dat zou je doel moeten zijn, zodra je op haar afstapt. Want bovendien: ze mag er dan wel leuk uitzien, maar is ze wel echt leuk, voor jou? Dat is jouw opdracht om dat te gaan ontdekken tijdens een gesprek met haar.

En pas wanneer ze wel eens echt serieus leuk zou kunnen zijn, wordt het tijd de volgende stap te gaan nemen. Namelijk: haar voorstellen om samen wat met jou te gaan doen.

Maar goed, dat krijg je vanzelfsprekend alleen voor elkaar als je daadwerkelijk wat tegen haar gaat zeggen. Dat is dan ook, waar we nu uitgebreid naar gaan kijken.

Omdat het eerste wat je tegen haar zegt, wel direct voldoende interesse bij haar moet opwekken, om jou haar aandacht te gunnen en een gesprek met je aan te gaan.

Onbewust wist je dat allang. Want juist omdat je eraan twijfelde of dat je wel zou lukken, heb je vrouwen vaker niet aangesproken dan wel.

Maar als je niets tegen een leuke vrouw zegt, dan weet je iets anders ook direct zeker: met haar ga je geen date krijgen.

Dus om voor jezelf in ieder geval de kans te creëren om een date met haar te krijgen, zit er simpelweg niets anders op, dan op een leuke vrouw afstappen en wat tegen haar zeggen.

Dat is overigens minder lastig dan dat je tot nu gedacht hebt. Want wat je tegen haar zegt, hoeft namelijk absoluut niet spectaculair te zijn. Maar moet vooral iets zijn, waar zij makkelijk antwoord op kan geven en jij makkelijk op voort kunt borduren. Zodat het gesprek voorzetten met haar zo makkelijk mogelijk wordt.

Meer dan dat hoeft echt niet. Omdat je al precies de juiste indruk maakt op een vrouw, door het feit dat je kordaat op haar afgestapt bent, om haar te ontmoeten en met haar te praten.

Maar dan blijft de vraag nog steeds: "Wat moet je zeggen tegen haar?"

3 eenvoudige manieren om een gesprek met een vrouw te beginnen volgen hieronder. Uiteraard zullen er best nog veel meer manieren zijn, waarmee je een vrouw succesvol aan kunt spreken. Echter, de manieren die ik in dit artikel bespreek zijn zo eenvoudig, omdat je er niet echt iets voor hoeft te onthouden.

En omdat wat je zegt heel dicht bij jezelf blijft, en bij de situatie waarin jij je bevindt, samen met de vrouw tegen wie je wat wilt zeggen, zal vrijwel geen enkele reactie van een vrouw onverwacht zijn of je verrassen. Waardoor jullie je vooral snel op jullie gemak zullen voelen bij elkaar. Wat het gesprek voortzetten er alleen nog maar makkelijker op zal maken.

Manier 1: Wees eerlijk over wat er door je heen gaat.

Loop op een vrouw af en zeg haar:

"Ik zag je, ik vind dat je er leuk uitziet en dacht: jou wil ik ontmoeten. Maar omdat ik dit nooit doe, heb ik echt geen idee wat ik nu tegen je moet zeggen. Dus ik hoop dat jij me kunt helpen om met jou in gesprek te raken".

Vervolgens glimlach je, kijk je haar aan en luister je. Met name goed luisteren naar wat ze zegt is nu belangrijk. Omdat juist dit je voer geeft om verdere vragen te stellen. En zodra je iets hebt om een vraag over te stellen, heb je iets om een gesprek gaande te houden.

Zo recht door zee, en zonder blikken of blozen zeggen wat je vindt en wat er op dat moment in je omgaat, laat je ontzettend zelfverzekerd en mannelijk overkomen op vrouwen. Temeer omdat je jezelf kwetsbaar durft op te stellen. Door met haar op dat moment te delen wat er werkelijk in je omgaat.

Doorgaans is dat alleen al meer dan voldoende om een vrouw nieuwsgierig naar je te maken. Waardoor ook zij haar best zal gaan doen om het gesprek met jou gaande te houden.

Manier 2: Vraag op een slimme manier haar mening

Loop op een vrouw af en zeg:

"Hoi, mag ik jou kort even iets vragen?"

Doorgaans vinden vrouwen dat geen enkel probleem. Dus krijg je vrijwel altijd toestemming om iets te vragen.

Vervolgens vraag je:

"Wat is de beste openingszin om jou mee aan te spreken?"

Wanneer je deze vraag stelt op een manier, waarbij ze niet direct kan zeggen of je dit nu serieus meent of dat je een grapje maakt, dan krijg je vaak de leukste reactie van een vrouw.

Dit doe je simpelweg door haar vragend aan te kijken, terwijl je een glimlach om je mond laat verschijnen, zodra je ziet dat ze over een antwoord aan het nadenken is. Waarbij je uiteraard stil blijft, totdat zij je antwoord heeft gegeven op je vraag.

Vaak krijg je op deze vraag antwoorden zoals:

En viola, je hebt alvast je eerste leuke gespreksonderwerp te pakken, waar je samen plezier mee kunt hebben. Namelijk: openingszinnen.

Want als een vrouw bijvoorbeeld als antwoord geeft: "Dit vind ik al een leuke openingszin", dan zou jij kunnen zeggen: "Dus jij vind een openingszin die eigenlijk geen openingszin is, een goede openingszin?".

Een vraag waarop zij hoogstwaarschijnlijk met 'Ja' zal antwoorden. Iets wat jou vervolgens direct de gelegenheid biedt om haar een beetje te plagen. Bijvoorbeeld door te zeggen: "Waarom presteren vrouwen het toch altijd weer om zelfs van iets simpels als een openingszin, iets ingewikkeld te maken".

Omdat vrouwen ook wel weten dat ze dingen soms nodeloos ingewikkeld te maken, zeker in de ogen van mannen, zullen ze ongetwijfeld om deze vraag van jou kunnen lachen, en er leuk op reageren.

Waardoor je ineens niet zomaar een gesprek hebt met een vrouw, maar een vermakelijk gesprek. Een gesprek waar vaart in zit, en humor, en onverwachte wendingen, en aantrekkingskracht, soms gevolgd door speelse afstoting. Oftewel: jullie flirten er lustig op los.

En precies dat is wat vrouwen woest aantrekkelijk vinden. En waardoor ze dan ook alles zullen doen om het gesprek gaande te houden.

Manier 3: Zeg iets over wat je opvalt aan haar, de omstandigheid, of de omgeving

Zeg iets, of vraag iets, over wat je aan haar opvalt. Of over de omstandigheid of omgeving waarin jullie je samen bevinden. Ook dit werkt prima om in gesprek te komen met een vrouw die je leuk vindt.

Gewoonweg omdat dit een manier is, om in gesprek te komen met ieder willekeurig persoon die je nog niet eerder hebt ontmoet. En een vrouw, al is ze nog zo leuk en mooi, is ook maar gewoon een mens. En zo wil ze ook behandeld worden door je.

Omdat ze zich hierdoor het snelst op haar gemak zal voelen in jouw nabijheid. Iets wat heel belangrijk is, als je met een vrouw praat. Want een vrouw die zich niet op haar gemak voelt bij je, zal een gesprek met jou beëindigen bij de eerste de beste gelegenheid die ze krijgt.

Een man bij wie een vrouw zich niet op haar gemak voelt en niet veilig voelt, zal ze namelijk ook nooit gaan vertrouwen. En tot een man die ze niet vertrouwt, zal ze zich niet aangetrokken gaan voelen.

Waarmee het gesprek met jou voor haar ineens een zinloze aangelegenheid wordt, waar ze dan ook zo snel mogelijk een einde aan wil maken.

Simpelweg, omdat ze wil voorkomen dat ze in een later stadium je gevoelens zal moeten kwetsen.

De kracht van deze manier van een gesprek beginnen met een vrouw is verder, dat het je alle gelegenheid biedt om interesse te tonen in haar en in wat haar bezighoudt.

Ieder persoon vindt het namelijk fijn wanneer iemand interesse in hem/haar toont. Dat zal er dan ook voor zorgen dat deze persoon jou dingen gaat vertellen. Waardoor het gesprek met jou bijna als vanzelf gaande gehouden wordt.

En omdat vrouwen nu eenmaal makkelijker praten dan mannen, is simpelweg interesse tonen in een vrouw, voor jou als man veruit de beste manier om een gesprek met een vrouw te beginnen en voort te zetten.

Wat laatste tips

Houd wat je wilt zeggen tegen een vrouw die je wilt leren kennen altijd eenvoudig, dicht bij jezelf en bij wat er op dat moment in je omgaat. Want daarmee maak je het gesprek voortzetten met een vrouw niet alleen het makkelijkst voor jezelf, maar voelt een vrouw zich tevens sneller op haar gemak bij jou.

Maar bedenk je, dat wat je tegen een vrouw gaat zeggen, en als het ware als openingszin gaat gebruiken, niet in iedere omstandigheid en niet bij iedere vrouw dezelfde reactie oplevert. Wellicht zul je zelfs wat je wilt gaan zeggen, altijd een klein beetje aan moeten passen aan de persoon en aan de omstandigheden.

Zo kan bijvoorbeeld de zin:

"Wat is de beste openingszin om jou mee aan te spreken?"

heel goed werken in de kroeg, de disco of een dansfeest.

Maar minder wanneer je bijvoorbeeld een vrouw aanspreekt op straat of in een winkel. Daar zou een zin als:

"Wat zou ik tegen jou moeten zeggen om je interesse te wekken?"

wel eens veel beter kunnen werken.

Je hebt wat je moet zeggen tegen een vrouw goed voor elkaar, wanneer je veel vaker leuke reacties krijgt, dan minder leuke reacties.

Want soms zul je nu eenmaal ook wat minder leuke reacties te verwerken krijgen. Maar dat hoort er nu eenmaal ook bij. Gewoon omdat vrouwen ook wel eens geen zin hebben om te praten. Bijvoorbeeld omdat ze die avond net een paar keer teveel zijn aangesproken door te beschonken mannen met te slappe openingszinnen.

Vaak kun je wel zien of iemand geen zin heeft om te praten. Maar soms schat je het nu eenmaal wel eens helemaal verkeerd in. Het belangrijkste dan is, om het je vooral niet persoonlijk aan te trekken. Maar gewoon te zien als iets wat er nu eenmaal bij hoort als je vrouwen wilt ontmoeten.

Dit hoort er net zo bij als: met een vrouw in gesprek raken, en haar na een paar minuten eigenlijk al helemaal niet zo leuk meer vinden.

Ook dat zal je zonder meer gaan overkomen, naarmate je meer vrouwen gaat ontmoeten. En ook dat hoort er gewoon allemaal bij. Want het kan nu eenmaal niet met iedereen klikken die je ontmoet.

Galant is dan alleen wel, om het gesprek dat je hebt met een vrouw op een nette manier en zo snel mogelijk af te ronden.

Er is niet veel dat een man sneller van zijn stuk brengt, dan een gesprek met een leuke vrouw waarin een ongemakkelijke stilte ontstaat.

Iets wat je overigens vrij eenvoudig voorkomt door geen vragen te stellen die niets te maken hebben, en die geen verband houden met, waar ze op dat moment over aan het vertellen is. Want daarmee wek je namelijk de indruk dat je niet luistert en niet echt geïnteresseerd bent in naar wat ze je vertelt.

Je zult ongetwijfeld begrijpen dat dit niet echt gaat helpen om een vrouw honderduit te laten praten. Iets wat je overigens wel graag wilt. Want een gesprek is zogezegd nu eenmaal het makkelijkst gaande te houden met een vrouw die graag praat.

Want wat mannen vaak overkomt tijdens het daten is: dat ze in hun hoofd drukker zijn met voorkomen dat het gesprek stilvalt dan met actief luisteren naar een vrouw. En dat terwijl, zoals gezegd, juist actief luisteren naar een vrouw, en wat doen met wat ze zegt voorkomt dat een gesprek stilvalt.

Je praat met haar omdat je haar leuk vindt. En dus zou je ook graag met haar gaan daten. Je volgende stap in het gesprek dat je hebt zou dan ook moeten zijn, door middel van vragen er achter komen wat jullie gemeen hebben samen.

Want op basis van wat jullie gemeen hebben samen, is er altijd een leuke date te bedenken waarmee jullie je tijdens jullie date kunnen vermaken en elkaar beter kunnen leren kennen.

Bevestig wat je zegt met actie

Vrouwen houden van een man die geen geheim maakt van zijn verlangens, en van wat hij wil van haar. Vertel een vrouw dan ook zonder omhaal wat je graag van haar zou willen. Dus vind je een vrouw leuk en zou je haar graag vaker zien, vertel haar dat dan. En ondersteun wat je vertelt, vervolgens met een actie.

Wat in de praktijk betekent dat: wanneer je een vrouw vertelt dat je haar leuk vindt, en haar vaker wilt zien, je dat ondersteunt met de volgende acties:

  1. Haar telefoonnummer vragen.
  2. Bedenken wat jullie samen kunnen gaan doen met een date.
  3. De date organiseren.
  4. De vrouw bellen en haar uitnodigen voor de date.
  5. De date ten uitvoer brengen en haar samen met jou van de date laten genieten.

Vanaf het moment dat je met een vrouw date, geldt voor alles wat je tegen een vrouw zegt, en dat betrekking heeft op jullie samen, dat je dit bevestigt met acties.

Wat onder andere inhoudt, dat een vrouw vertellen dat je haar leuk vindt, bevestigt dient te worden met een eerste kus. Omdat wat je vertelt weinig waarde voor haar heeft, zolang je jouw woorden niet bevestigd hebt met een actie.

Want alleen met actie, en tonen dat je durft te gaan voor wat je wilt, straal je mannelijkheid uit, en maak je jezelf aantrekkelijk voor een vrouw. En alleen op deze manier creëer je voor jezelf kansen om van een vrouw, jouw vrouw te maken.

Wanneer je een vrouw leuk vindt, is dus niet alleen de vraag: "Wat moet ik zeggen tegen haar?" belangrijk. Minstens zo belangrijk is te bedenken welke actie hoort bij hetgeen je tegen haar zegt.