Internetdaten: Hoe doe je dat op een manier die je werkelijk dates oplevert

Als je single bent, dan moet je eigenlijk gewoon een profiel hebben op een datingsite. Internetdaten hoort tegenwoordig gewoon bij het single zijn. Want waar kun je op één plek nu meer single vrouwen ontmoeten dan op een datingsite?

Vrouwen schrijven zich massaal in op datingsites, dromend van een ontmoeting met een leuke vent waar ze vervolgens een waanzinnige date mee hebben. Maar waarom blijkt in de praktijk het in contact komen met vrouwen via datingsites dan toch een stukje lastiger dan je zou denken?

Hoe internetdaten eigenlijk echt moet

Hoe doe je dat eigenlijk, internetdaten? Want het lijkt allemaal best eenvoudig. De gemiddelde datingsite weet ons daar snel van te overtuigen. Want zo verzekeren velen je: je schrijft je in slechts enkele minuten in en het feest kan beginnen.

Echter, na het inschrijven op een datingsite blijft het voor de meeste mannen angstvallig stil. Zowel op het profiel, alsook in de mailbox.

Het is heel begrijpelijk dat jij vervolgens de fout bij jezelf gaat zoeken. Je zult wel iets volledig verkeerd aan het doen zijn. Of misschien ben je ook op een datingsite gewoon niet aantrekkelijk genoeg voor vrouwen, in vergelijking met de andere op deze datingsite ingeschreven mannen.

Niets is echter minder waar. Want dat zou betekenen dat dit geldt voor 90 procent van de mannen die internetdaten geprobeerd hebben. En dat is niet erg aannemelijk.

Van de overgebleven 10 procent weet het overgrote deel ongeveer hoe je dat doet, dat internetdaten. Dit deel heeft min of meer per ongeluk een methode gevonden die redelijk werkt om met vrouwen in contact te komen.

De rest heeft zich onder andere via een boek over internetdaten het daten via internet eigen gemaakt. Dit is de groep mannen die gewoon graag wilde weten hoe internetdaten precies in zijn werk gaat.

Om succesvol te zijn met het ontmoeten van vrouwen via internetdaten is het ten eerste belangrijk dat je precies snapt hoe je internetdaten werkelijk inzet om vrouwen te ontmoeten.

Want zodra je dit begrijpt, zul je het internetdaten ook direct heel anders en op de goede manier gaan benaderen.

In het kort komt het erop neer dat je een datingsite gaat zien als een virtuele ontmoetingsplek, bedoeld om kennis te maken met vrouwen en om snel te bekijken of een vrouw echt leuk is en voldoende gemeen heeft met jou, om een persoonlijke ontmoeting zinvol te maken.

Hoe je jezelf voorbereidt op internetdaten

Op de juiste manier gaan internetdaten, vergt overigens enige voorbereiding. En wel dat jij voor jezelf gaat uitzoeken wat je leuk vindt aan vrouw, wat je graag ziet in de vrouw en waar je helemaal blij van wordt als een vrouw dat in zich heeft.

Zo zou je bij voorkeur een vrouw kunnen willen: die intelligent is, die vrouwelijk is, die qua kleding goed weet wat bij haar past, die zorgzaam is, die van kinderen houdt, die intens kan genieten van de geneugten des levens en die houd van stevige rock muziek.

Pas wanneer je een duidelijk idee hebt van wat je leuk vindt in een vrouw en waar je jezelf tot aangetrokken voelt, ben je in staat een profiel te maken dat juist die vrouwen aantrekt die jij leuk vindt. En bij wie de kans dan ook het grootst zal zijn dat het zal gaan klikken tussen jullie.

Een goed profiel maken is namelijk al moeilijk zat. Evenals de berichten schrijven die ervoor moeten zorgen dat je ook daadwerkelijk met de vrouwen die je graag zou willen ontmoeten in contact komt.

Een goed profiel bestaat in hoofdlijnen uit:

De berichten die jij vervolgens naar de verschillende vrouwen gaat sturen, moeten vervolgens qua uitstraling overeenkomen met de uitstraling van jouw profielfoto's en jouw profieltekst.

Iets dat wellicht wat ingewikkeld klinkt, maar redelijk eenvoudig voor elkaar te krijgen is, wanneer je gewoon lekker jezelf bent en je niet beter of anders probeert voor te doen dan je werkelijk bent.

Dit betekent tevens dat je altijd moet proberen jezelf verre te houden van het betere jat -en kopieerwerk. Want 'Beter goed gejat dan slecht verzonnen' gaat niet op bij het internetdaten.

Wellicht krijg je het nog voor elkaar om je op internet anders voor te doen dan je werkelijk bent. Maar ook jouw doel bij het internetdaten zal ongetwijfeld zijn: vrouwen ontmoeten in het echt en je best doen om van de vrouw die het beste bij je past jouw vriendin te maken.

En dat gaat je absoluut niet lukken wanneer een vrouw ontdekt dat je in het echt opmerkelijk anders bent dan dat je je via het internetdaten voordeed. Want dan zal ze het na één date met jou echt voor gezien houden.

Voor een vrouw is namelijk niets belangrijker dan het gevoel hebben dat ze je kan vertrouwen. Je anders voordoen dan je werkelijk bent, laat een vrouw direct alle vertrouwen in jou verliezen.

En wanneer een vrouw haar vertrouwen in jou verliest, dan wil ze het liefst niets meer van je horen, zien of weten. Want aan een man die ze niet kan vertrouwen, wil een vrouw haar tijd logischerwijs niet besteden.

Dus samengevat: Hoe doe je dat, internetdaten?

Als je succesvol wilt internetdaten dan zorg je ervoor dat je foto's, je profiel en de berichten die je stuurt allemaal hetzelfde uitstralen en tussen de regels door allemaal precies hetzelfde over jou vertellen.

Alleen met deze manier van internetdaten zul je keer op keer succesvol kunnen zijn met het ontmoeten van vrouwen via internet, en dates hebben met vrouwen met wie het wel eens uitstekend zou kunnen gaan klikken. Omdat vrouwen nu eenmaal meer waarde hechten aan wat je tussen de regels door uitstraalt en naar ze communiceert, dan wat je in exacte bewoordingen met ze deelt.