Waarom of ze je leuk vindt in eerste instantie onbelangrijk is

Probeer jij ook eerst te ontdekken of ze je leuk vindt, alvorens haar aan te spreken?

Denk jij ook dat haar aanspreken er makkelijker op zal worden, als je zeker zou weten dat ze je leuk vindt?

De echte reden waarom je wil weten of ze je leuk vindt

De voornaamste reden waarom wij het belangrijk vinden dat een vrouw ons leuk vindt, is omdat we ons onzeker voelen zolang we dat niet zeker weten. Mannen hebben standaard een hekel aan dat gevoel. En al helemaal in de buurt van vrouwen.

In de buurt van vrouwen willen we namelijk allemaal bij voorkeur die coole zelfverzekerde gozer zijn, die altijd precies weet wat hij doen moet.

Maar helaas, voor de meeste van ons zal dat altijd een droom blijven. En misschien is dat maar beter ook. Want vaak vinden vrouwen je aantrekkelijker als je iets minder zelfzeker bent, maar ondanks dat toch gaat voor wat je wilt.

Leren omgaan met gevoelens van angst en onzekerheid die je voelt wanneer je jezelf aangetrokken voelt tot een vrouw, zou dan ook absoluut in je voordeel kunnen gaan werken. Simpelweg omdat je daarmee laat zien dat je een man bent, en geen mietje.

Ermee leren omgaan betekent overigens niet: meester worden in verzinnen van smoezen waarom het op dit moment niet slim is om die vrouw die je zo leuk vindt aan te spreken.

Want daarmee doe je niets anders dan kansen voorbij laten gaan, om jezelf vervolgens een enorme loser te gaan vinden.

Kortom, je laten weerhouden door je angsten en onzekerheden is op geen enkele manier goed voor je.

Dat betekent inderdaad dat je hoe dan ook een vrouw aan moet spreken die je leuk vindt. Zelfs al loopt het in zeven kleuren dun door je broek. Een andere reden waarom je een vrouw hoe dan ook moet aanspreken is: dat iedere keer dat je een vrouw aanspreekt en een gesprek met haar aangaat, je ervaring opdoet in het ontmoeten van vrouwen.

En dat niet alleen. Door gewoonweg vrouwen aan te spreken die je leuk vindt, en tijd met ze door te brengen hoef je jezelf niet langer af te vragen of zij jou ook leuk vindt. Want dat kun je dan gewoon gaan ontdekken en tegelijkertijd nog weer een beetje vaardiger worden in het ontmoeten van vrouwen en het praten met vrouwen.

Hint: een vrouw vindt jou echt leuk, als ze ingaat op jouw voorstellen, bijvoorbeeld om te gaan daten.

En hoe vaardiger jij wordt in het aanspreken van vrouwen, hoe meer jij je zult gaan realiseren dat er best een heel aantal vrouwen zijn die jou leuk vinden. Waardoor het niet zoveel meer uitmaakt wanneer er eens eentje tussenzit die jou minder leuk vindt, of met wie je gewoonweg geen klik blijkt te hebben.

Door vaker vrouwen te ontmoeten, zul je tevens leren dat het onmogelijk om met ieder persoon die je ontmoet een goede band op te bouwen. En dat precies dit de reden is dat ieder mens hooguit slechts enkele mensen in zijn leven kan rekenen tot zijn echte vrienden.

Ook de vrouw met wie jij je leven gaat delen, zal vooral ook een goede vriend moeten zijn. Wat betekent dat jij best kieskeurig mag zijn in: aan welke vrouwen jij je tijd wilt besteden en op welke manier.

Wist jij overigens dat ook kieskeurig zijn, je aantrekkingskracht op vrouwen vergroot?

Vrouwen aanspreken en ontmoeten is een vaardigheid

Het is belangrijk voor een man, dat hij het aanspreken en ontmoeten van vrouwen veelvuldig oefent. Er is namelijk maar een manier om jezelf een vaardigheid eigen te maken. En dat is door te oefenen en iets veelvuldig te doen.

Ja, ook vrouwen ontmoeten en aanspreken is een vaardigheid. Net als leren lopen, fietsen en autorijden. En ook daar heb je moeite voor moeten doen om het te leren.

Dan is het, als je erover nadenkt, toch eigenlijk te gek voor woorden dat je eigenlijk wel van jezelf verwacht dat je uit her niets probleemloos een vrouw kunt aanspreken. Terwijl je het nog maar zelden of misschien nog nooit gedaan hebt.

Helaas maar dat gaat echt niet. Ook het aanspreken van vrouwen en het praten met vrouwen is een vaardigheid die oefening vereist. Waarbij je er steeds beter in wordt naarmate je het vaker doet.

Mannen die goed zijn met vrouwen, zijn dat ook niet vanzelf geworden. Hooguit hebben ze de mazzel gehad dat ze een goed mannelijk rolmodel hadden in hun vroege jeugd. En in hun tienerjaren de mogelijkheid hebben gehad om veel en vaak om te gaan met vrouwen. Zodat ze zelf dingen uit konden proberen. Als tiener denk je namelijk nog niet zoveel na, en doe je veel dingen gewoon. Dingen waarvan je onbewust leert en die je jezelf eigen maakt, en waar je in je latere leven veel aan kan hebben.

Als je die mazzel niet gehad hebt, dan zul je op latere leeftijd de vaardigheid moeten ontwikkelen om een leuke vrouw in je leven te krijgen.

Een vaardigheid als deze ontwikkelen gaat het best als je dit doet in kleine stappen die uitdagend genoeg zijn om er een goed gevoel aan over te houden wanneer het lukt.

Want een volgende stap zetten gaat uiteraard makkelijker wanneer een stap ervoor een positieve ervaring heeft opgeleverd. Een ervaring die je aanmoedigt om de volgende stap ook daadwerkelijk te zetten.

Waar je begint het ontwikkelen van deze vaardigheid, dat is aan jou. Het allerbelangrijkste is dat je begint.

Menig man zal namelijk best goed in staat zijn om een gesprek te voeren met iemand die hij nog niet kent, totdat er een vrouw tegenover hem staat die hij erg aantrekkelijk vindt.

Voor die man is het vooral belangrijk om te gaan ontdekken dat zelfs de aantrekkelijkste vrouw ook maar gewoon een mens is die ook haar onzekerheden heeft. Een mens ook die gewoon behandeld wil worden zoals je ieder ander in je leven behandelt. En die niet gezien wil worden als meer bijzonder dan dat zij zichzelf vindt.

Maar er zullen ook mannen zijn die het sowieso lastig vinden om een gesprek aan te gaan met iemand die ze niet kennen. Voor deze groep mannen is het belangrijk dat ze gaan ervaren dat praten met iemand die je niet kent, vooral ontzettend leuk kan zijn, en dat je veel kunt leren van wat andere mensen te vertellen hebben.

Een gesprek aangaan met een willekeurig iemand die je ergens tegenkomt is overigens echt niet heel moeilijk. Ieder mens is namelijk vooral geïnteresseerd in zichzelf. Je bent dan ook al snel een prettige gesprekspartner voor iemand, wanneer je oprecht interesse toont in wat de persoon die je aanspreekt bezighoudt.

Iets wat overigens ook uitstekend werkt bij de voor jou aantrekkelijkste vrouw ter wereld.

Dat betekent dat ieder gesprek dat je voert met iemand die je niet kent, het voor jou makkelijker zal maken om straks die ene leuke super aantrekkelijke vrouw aan te spreken. En jezelf daarmee in de positie brengt om haar te leren kennen, en haar te versieren.

Want weet je nog? Zelfs de meest aantrekkelijke vrouw is ook maar gewoon een mens. Een mens die zich echt niet bijzonderder of beter voelt dan jij. En die daarom ook alles behalve zo behandeld wil worden.

Dat is dan ook precies waar je direct al de fout in gaat, wanneer je eerst probeert erachter te komen of een vrouw je leuk vindt, alvorens haar aan te spreken. Want op dat moment ben je namelijk niets anders aan het doen dat haar bijzonderder en beter maken dan jij. Omdat je dan als het ware op zoek bent naar iets wat erop wijst dat je haar goedkeuring nodig hebt om haar aan te spreken.

Met andere woorden: eerst proberen uit te zoeken of ze je leuk vindt, is je kansen al vergooien voordat je ook nog maar met haar gesproken hebt.