Hoe vertel ik haar dat ik haar leuk vind en verliefd op haar ben

hoe vertellen dat je verliefd bent

Soms ontmoet je een vrouw die je al snel leuker vindt dan gewoon leuk en die bepaalde gevoelens bij je losmaakt. Als zoiets je gebeurt, dan hoop je uiteraard dat het wederzijds is.

Menig man probeert daar achter te komen door een vrouw te vertellen wat hij voor haar voelt. Een actie die vaker niet dan wel oplevert waar hij op gehoopt had.

Iets wat vooral te maken heeft met de manier waarop menig man een vrouw vertelt dat hij haar leuk vindt en gevoelens voor haar heeft.

Waarom tegen een vrouw zeggen dat je haar leuk vindt niet oplevert wat je verwacht

Dat een vrouw vertellen dat je haar leuk vindt vaak uitmondt in één grote teleurstelling komt hoofdzakelijk omdat vrouwen iets heel anders nodig hebben dan mannen om iemand leuk te gaan vinden of om verliefd te worden op die persoon.

Bovendien vertellen mannen een vrouw over het algemeen veel te vlug dat ze een vrouw leuk vinden en verliefd op haar zijn.

Dat komt onder andere omdat mannen zich vooral sterk aangetrokken tot het uiterlijk van een vrouw. Een vrouw vaak genoeg zien, is bijvoorbeeld meer dan eens al voldoende om gevoelens voor een vrouw te ontwikkelen. Zelfs zonder ooit een woord met haar gesproken te hebben.

Voor vrouwen is dat iets onbegrijpelijks. Vrouwen denken daarom dan ook vaak dat het een man voornamelijk om haar lichaam te doen is. Iets wat vooral komt doordat een vrouw zich vooral aangetrokken voelt tot de persoonlijkheid van een man en veel minder tot het uiterlijk.

Vanzelfsprekend kan alleen praten en fysiek tijd doorbrengen met een man een vrouw helpen om hem te leren kennen en zijn persoonlijkheid te ontdekken.

En doorgaans heeft een vrouw daar meerdere dates voor nodig.

Persoonlijkheid is een verzameling van karakteristieken die aan iemand kunnen worden toegekend en die deze persoon authentiek maken.

Vrouwen hopen bij mannen vooral een persoonlijkheid te ontdekken die echt bij een man past. Want ook vandaag de dag nog vallen vrouwen op mannen, die in hun ogen, echt man zijn.

Er is een reden voor dat ik dit zo specifiek noem. Die reden is dat steeds meer mannen alles wat ook maar enige mannelijkheid zou kunnen verraden angstvallig verborgen houden. Want onze maatschappij en de media is het gelukt menigeen wijs te maken dat mannelijkheid niet langer thuishoort in onze geëmancipeerde maatschappij.

Dus wachten we af in plaats van te gaan voor wat we willen, smeren we crèmepjes, scheren we onze ballen en ons borsthaar en laten we onze baard keurig in model knippen bij de kapper.

Dat klinkt inderdaad alleen al niet erg mannelijk. En ik kan je verzekeren dat vrouwen vooral hartelijk lachen om dit fenomeen en er onder elkaar veel grappen over maken. Aantrekkelijker maakt het je in ieder geval niet voor vrouwen. Zoveel is zeker.

Waar die tegenstrijdigheid tussen wat maatschappij en media ons wil doen geloven en wat vrouwen er werkelijk van vinden vandaan komt is nu even niet zo interessant. Omdat vrouwen je veel vergeven - ja, zelfs het dragen van witte sokken - zolang je uitstraling, houding en de manier waarop je met haar omgaat maar ontegenzeggelijk mannelijk is.

Veel interessanter voor jou is het daarom ook om gewoon te gaan proberen en te gaan ervaren hoeveel groter je succes is met vrouwen wordt wanneer je jouw mannelijkheid in de strijd gooit zoals het hoort.

Een mannelijke persoonlijkheid dus. Dat is wat vrouwen hopen te ontdekken bij een man met wie ze op date gaan.

Maar wat is dan een mannelijke persoonlijkheid precies en hoe straal je de mannelijkheid uit waar vrouwen zich klaarblijkelijk zo tot aangetrokken voelen?

En wat heeft dit alles maken met hoe je een vrouw vertelt dat je haar leuk vindt?

Meer dan je zou verwachten. Maar daarover dadelijk meer.

Eerst even terug naar waardoor een man een vrouw leuk gaat vinden en een vrouw een man leuk gaat vinden.

Zoals gezegd vallen mannen meer op uiterlijk, terwijl vrouwen zich sterker aangetrokken voelen tot de persoonlijkheid van een man.

Tevens weten we inmiddels dat het ontdekken van iemands persoonlijkheid tijd kost.

Samengevat betekent dit dat een vrouw in verhouding veel meer tijd nodig heeft om zich dusdanig tot een man aangetrokken te gaan voelen dat ze verliefd op hem zou kunnen worden.

Subtiel zeggen dat je haar leuk vindt op de juiste manier

Het is ontzettend belangrijk dat je dit gegeven goed onthoudt. Want dit gegeven negeren zorgt er te vaak voor dat iets wat echt iets moois had kunnen worden in een oogwenk om zeep geholpen wordt.

Je negeert dit gegeven bijvoorbeeld volledig wanneer je een vrouw al tijdens de tweede date vertelt dat je gevoelens voor haar hebt.

Als je dat al wel eens gedaan hebt, dan heb je hoogstwaarschijnlijk mogen ervaren dat het delen van je gevoelens je alles behalve opleverde wat je ervan verwacht had.

Net zoals je gevoelens uiten aan een vrouw:

Al deze punten hebben één ding met elkaar gemeen. Namelijk dat ze voortkomen uit onzekerheid, angst en het daaruit voortvloeiende ongeduld.

Want als je een vrouw echt leuk vindt en verliefd op haar begint te worden dan wil je uiteraard voorkomen dat een ander er met haar vandoor gaat.

Een situatie waar je als man zo snel mogelijk een einde aan wil maken. De oplossing die de meeste mannen daar vervolgens voor verzinnen is: een vrouw zeggen dat hij haar leuk vindt.

Het lijkt op het eerste gezicht een perfecte oplossing. Maar dat is het allerminst.

Want waar je dacht dat het een vrouw blij zal maken als je haar vertelt wat je voor haar voelt, zal het menig vrouw juist benauwen en zal ze zich geen raad weten met jouw gevoelens voor haar.

Puur omdat ze je aan de ene kant niet teleurstellen wil, maar aan de andere kant jouw gevoelens onmogelijk beantwoorden kan. Simpelweg omdat het haar allemaal veel te snel gaat.

Haar vertellen dat je haar leuk vindt en verliefd op haar bent, is niet echt een goede oplossing zoals je ziet.

Maar hoe zeg je haar dan wel dat je haar leuk vindt?

Iets vertellen hoef je niet perse met woorden te doen. Zeker niet bij een vrouw. Een vrouw kun je namelijk ook heel veel vertellen door middel van acties en met de manier waarop je met haar omgaat.

Het cruciale verschil tussen iets met woorden zeggen en iets door middel van acties vertellen is dat woorden iets definitief maken, terwijl acties hooguit een sterk vermoeden kunnen opleveren.

En een kenmerk van slechts sterke vermoedens hebben is dat deze maar rond blijven spoken in je hoofd.

Zo uiteraard ook bij een vrouw. En hoe meer een vrouw in haar hoofd met je bezig is, hoe sterker ze zich tot je aangetrokken zal gaan voelen.

Daar kun jij haar een handje bij helpen door niet met woorden te vertellen dat je haar leuk vindt maar met daden.

Daden waarmee je een vrouw subtiel kunt zeggen dat je haar leuk vindt zijn:

Uit deze lijst van acties en daden kan een vrouw perfect afleiden wat je van haar vindt en wat je van haar wilt.

Als je geregeld met haar gaat daten, en jullie dates eindigen meer dan eens bij jou in bed, dan zal dit een vrouw vertellen dat je haar minstens leuk en aantrekkelijk vindt. Maar laat je haar daarnaast tevens kennismaken met vrienden en introduceer je haar in jouw persoonlijke leven, dan zal dat het vermoeden wekken dat de mogelijkheid bestaat dat je een relatie met haar wilt.

Meer dan dit hoef je als man echt niet te doen, en moet je zelfs ook niet willen doen. Wel moet je de tijd nemen en rustig progressie maken. Zodat je een vrouw de tijd gunt om je te leren kennen en om ook gevoelens voor jou te ontwikkelen.

Maar hoe weet je nou of een vrouw je wel leuk genoeg vindt?

Je mag er gerust vanuit gaan dat een vrouw je leuk en aantrekkelijk vindt en vroeg of laat verliefd op je wordt, wanneer ze:

En zelfs dan moet je jezelf er niet toe laten verleiden om haar te vertellen wat je voor haar voelt.

Want als een vrouw bij haarzelf ontdekt dat ze blijvend serieuze gevoelens voor je heeft, dan vertelt ze je dat vanzelf. En ook pas dan is een vrouw klaar voor een volgende stap, bijvoorbeeld een serieuze relatie met elkaar opbouwen.

Nogmaals, geef een vrouw de ruimte om haar gevoelens voor jou te laten ontwikkelen. Temeer omdat ze vanzelf zal stoppen met andere mannen daten. Sterker nog, andere mannen zullen al snel geen schijn van kans meer bij haar hebben als haar gevoelens voor jou serieus worden.

Bovendien laat je een vrouw door deze pure mannelijke manier van handelen daadwerkelijk meemaken dat je een man bent die beschikt over een gezonde dosis zelfvertrouwen en die tevens heel goed lijkt te weten dat voldoende vrouwen hem leuk vinden. En die bovendien de indruk werkt dat zijn leven er niet minder om wordt als ze onverhoopt toch uit mocht verdwijnen.

En laten dit nou precies dingen zijn die jouw aantrekkingkracht op een vrouw een alleen maar nog grotere boost geven.

Lang verhaal kort: de beste manier om een vrouw te vertellen dat je haar leuk vindt en verliefd op haar bent is door middel van acties en daden. Acties en daden die er met name toe leiden dat jullie geregeld tijd fysiek samen doorbrengen. Woorden zijn pas goed voor later, wanneer ze jou vertelt wat zij voor je voelt.