Meerdere vrouwen tegelijk daten, kan ik dat maken?

Menig man blijkt moeite te hebben met het daten van meerdere vrouwen tegelijk. Echter, wanneer er nog geen sprake is van een relatie, waarom zou je dan niet meerdere vrouwen tegelijk daten? Je hoeft tenslotte geen verantwoording af te leggen aan iemand waar je geen relatie mee hebt.

Ondanks dat vinden vele mannen het lastig. Want daten met een vrouw en een vrouw blijven daten doe je toch alleen omdat je graag een relatie met haar zou willen?

Kies de voor jou juiste vrouw

Dat is waar. Maar alleen wanneer je de betreffende vrouw elke date leuker gaat vinden en je er steeds meer van doordrongen raakt dat zij uitstekend bij je lijkt te passen.

Maar het kan ook anders lopen. Het kan namelijk voor hetzelfde geld ook zo zijn dat de eerste paar dates heel leuk zijn, maar dat je er na een aantal weken achter komt dat ze eigenlijk helemaal niet zo goed bij je past.

En dat is toch wel erg belangrijk wanneer je met een vrouw een relatie wil. Dat ze er niet alleen ontzettend leuk uitziet en heel erg leuk is, maar dat je tevens het gevoel hebt dat ze bij je past.

En zodra je dat gevoel krijgt, dan stop je eigenlijk vanzelf wel met andere vrouwen daten. Gewoon omdat je voelt dat de interesse in andere vrouwen vermindert en dat je gewoon het allerliefste bij haar wilt zijn.

Met andere woorden: je selecteert onbewust zelf wel bij welke vrouw je het liefste bent. En heb je dat gevoel nog niet voor een bepaalde vrouw, dan kun je gerust concluderen dat je dan wellicht gewoon nog niet de juiste vrouw voor jou gevonden hebt.

Maar waar komt dat schuldgevoel dan vandaan? Het gevoel dat het niet juist is om meerdere vrouwen tegelijk te daten?

Dat heeft onder meer te maken met ons vermoeden dat vrouwen het een man kwalijk zullen nemen wanneer hij met meerdere vrouwen tegelijk aan het daten is. En tevens heeft het te maken met het gevoel jezelf al gelukkig te prijzen wanneer in ieder geval één vrouw je leuk blijkt te vinden.

De man die houdt van vrouwen is geliefd bij vrouwen

Echter, wanneer een vrouw dat bij jou merkt en zich realiseert dat zij, voor jouw gevoel althans, de enige is die jou leuk vindt, dan zou ze je als gevolg daarvan juist wel eens minder leuk en minder aantrekkelijk kunnen gaan vinden.

Terwijl wanneer een vrouw doorkrijgt dat meerdere vrouwen jou leuk vinden, ze wel eens veel harder haar best voor jou zou kunnen gaan doen. Omdat ze wil dat jij haar verkiest boven andere vrouwen die interesse in jou tonen.

Hetgeen erop neerkomt dat je in principe onbewust door vrouwen juist aantrekkelijker bevonden wordt wanneer je meerdere vrouwen tegelijk aan het daten bent. En tevens dat een vrouw zich goed voelt over zichzelf wanneer je ervoor kiest tijd met haar door te brengen, in plaats van met een andere vrouw.

Wat je dan ook nooit moet doen, wanneer je daadwerkelijk meerdere vrouwen tegelijk date, is er een geheim van maken. Maar aan de andere kant moet je er tevens niet te koop mee lopen.

Want vaak voelt een vrouw het wel dat zij niet de enige is met wie jij aan het daten bent. Maar wil ze gewoon liever niet weten hoe het precies zit.

Vertel een vrouw dan ook nooit uit jezelf dat je met meerdere vrouwen aan het daten bent. Maar vertel haar het pas eerlijk en zonder enige vorm van schuldgevoel wanneer ze ernaar vraagt. En ook dan hoef je in eerste instantie niet meer te zeggen dan dat jij inderdaad naast haar ook met andere vrouwen date.

Wat voor een vrouw het allerbelangrijkste is, is dat ze je kan vertrouwen. En daarvoor moet je zonder meer altijd eerlijk zijn tegen een vrouw. Zowel met woorden als met daden. Wat onder andere betekent dat je een vrouw ook nooit meer moet beloven dan wat je waar kan maken en waar wilt maken.

Wanneer je op de juiste manier aan het daten bent met vrouwen, dan heb je als uiteindelijk doel om een vrouw te vinden waar jij helemaal gelukkig van wordt. En juist door veel te daten met veel verschillende vrouwen, kom je erachter wat jij precies leuk vindt in een vrouw en waar jij helemaal gelukkig van wordt.

Met andere woorden: door meerdere vrouwen tegelijkertijd te daten verhoog je de kans aanzienlijk dat je de ware vindt en geef jij jouw ware de gelegenheid jou te laten zien, voelen en meemaken dat zij absoluut de ware voor je is.