Meerdere vrouwen tegelijk daten, kan ik dat maken?

kan je meerdere vrouwen tegelijk daten?

Wanneer er nog geen sprake is van een relatie, waarom zou je dan niet meerdere vrouwen tegelijk daten? Want zoals je zult gaan ontdekken in dit artikel, heeft het daten met meer dan één vrouw eigenlijk alleen maar voordelen.

Toch vindt menig man het een lastige kwestie. Sommigen voelen zich er zelfs schuldig over. En wat als nou één van je dates vraagt of je naast haar ook nog andere vrouwen datet?

Hierom moet je als man altijd open en eerlijk zijn over je intenties

Het kan je als man zomaar overkomen dat je ineens de keuze hebt uit meerdere vrouwen om te daten. Zeker wanneer je je weg redelijk weet te vinden in dating apps zoals Tinder.

Op zich is daar helemaal niets mis mee. Want precies het daten met meerdere vrouwen helpt jou om te ontdekken wat je leuk vindt in een vrouw en wat voor vrouw het bij je past.

Hoe beter je dat weet voor jezelf, hoe groter de kans dat je uiteindelijk die vrouw vindt met wie je daadwerkelijk gelukkig oud gaat worden.

Met meerdere vrouwen tegelijk daten is dan ook een kans die je jezelf niet moet ontnemen.

Ten eerste: omdat je, zolang je alleen nog maar aan het daten bent, aan niemand verantwoording af hoeft te leggen.

Ten tweede: de gemiddelde leuke vrouw heeft tientallen keren meer kans op een date dan jij als man ooit zult krijgen. En reken maar dat menige vrouw van die gelegenheid gebruik maakt om erachter te komen wie haar ideale man zou kunnen zijn.

Echter, wanneer een vrouw keer op keer enthousiast ‘Ja’ zegt op jouw uitnodiging om te gaan daten, dan is de kans groot dat ze je meer dan gewoon leuk vindt .

En zodra een vrouw gevoelens voor je krijgt en ze staat open voor een relatie met jou, dan wil ze graag weten waar ze precies staat in jou leven. Ze zou je dan de vraag kunnen stellen of je naast haar ook nog met andere vrouwen datet.

Het is het type vraag dat een vrouw kan stellen om erachter te komen of jij ook openstaat voor een relatie met haar.

In de omgang met vrouwen zijn drie dingen heel belangrijk:

  1. Het maakt een vrouw niet uit wat je uitvreet als je niet bij haar bent, zolang je er maar eerlijk over bent.
  2. Vertel haar pas wat als ze er naar vraagt.
  3. Lieg niet!

Als een vrouw er niet naar vraagt of je meerdere vrouwen datet of niet, dan kan het heel goed zijn dat het gewoon (nog) niet wil weten.

Vraagt een vrouw ernaar, dan heeft ze negen van de tien keer al een vermoeden dat je naast haar ook nog met andere vrouwen aan het daten bent.

Tegen een vrouw liegen die serieus geïnteresseerd is in je, is zo ongeveer het domste wat je als man kan doen. Want ze komt er zonder meer vroeg of laat achter.

Ze zal dan vanzelfsprekend boos zijn dat je tegen haar gelogen hebt. Maar erger nog, ze zal teleurgesteld zijn omdat ze je niet langer kan vertrouwen.

Het vertrouwen van een vrouw beschamen is zonder uitzondering de doodsteek voor iedere relatie die je hebt met een vrouw. Beantwoord vragen die een vrouw je stelt altijd eerlijk en oprecht.

Een vraag beantwoorden, betekent precies dat: een vraag beantwoorden.

Een vraag beantwoorden betekent dan ook niet: uitweiden over waarom je meerdere vrouwen datet en je ervoor verontschuldigen.

Eerlijk vertellen dat je meerdere vrouwen datet is voldoende. Je kunt erop rekenen dat als een vrouw meer wil weten, ze wel door zal vragen.

Wat meer dan één vrouw daten je nog meer vertelt

Als je met meer dan één vrouw tegelijk aan het daten bent, en je hebt niet echt een voorkeur voor de een of de ander, dan houdt dit meestal in dat je niet echt ontzettend verliefd aan het worden bent op één van de vrouwen.

Ook dat is niet abnormaal. En bekent dat je er gewoon lekker van moet genieten zolang als het duurt. Zolang je, nogmaals gezegd, eerlijk blijft over je intenties als een vrouw ernaar vraagt.

Iets zeggen zoals: “Ik vind je erg leuk en ik voel me heel prettig bij je, maar ik wil me niet binden” , zou de lading prima dekken.

Merk je echter dat je een vrouw die je datet met elke date steeds leuker gaat vinden, en je betrapt jezelf erop dat je steeds vaker aan haar denkt als ze er niet is, dan ligt verliefd worden zonder meer op de loer.

Zodra je het gevoel krijgt dat je gewoon het allerliefst bij haar bent, dan stop je eigenlijk vanzelf wel met andere vrouwen daten. Gewoon omdat je voelt dat de interesse in andere vrouwen rap vermindert.

Met andere woorden: je selecteert onbewust zelf wel bij welke vrouw je het liefste bent. En heb je dat gevoel nog niet voor een bepaalde vrouw, dan kun je gerust concluderen dat je dan wellicht gewoon nog niet de juiste vrouw voor jou gevonden hebt.

Hoe meer vrouwen je leuk vinden, hoe aantrekkelijker je gevonden wordt

Met de meeste vrouwen is ook nog iets anders aan de hand. Dat is dat als een vrouw doorkrijgt dat andere vrouwen je ook leuk vinden, je er alleen maar leuker en aantrekkelijker op wordt.

Dit kan maar zo betekenen dat een vrouw juist meer haar best voor je zal gaan doen wanneer ze weet dat ook andere vrouwen graag met jou daten. Omdat ze wil dat jij haar verkiest boven andere vrouwen die interesse in jou tonen.

Hetgeen erop neerkomt dat je in principe onbewust door vrouwen juist aantrekkelijker gevonden wordt wanneer je meerdere vrouwen tegelijk aan het daten bent. En tevens dat een vrouw zich waanzinnig goed voelt over zichzelf wanneer je ervoor kiest tijd met haar door te brengen, in plaats van met een andere vrouw.

Dat is een andere nuttige reden om er geen geheim van te maken dat je meerdere vrouwen tegelijk datet. Maar nogmaals, loop er ook niet mee te koop.

Want vaak voelt een vrouw zogezegd wel dat zij niet de enige is met wie jij aan het daten bent. Maar wil ze gewoon liever niet weten hoe het precies zit.

Wat voor een vrouw nogmaals het allerbelangrijkste is, is dat ze je kan vertrouwen. En daarvoor moet je zonder meer altijd eerlijk zijn tegen een vrouw. Zowel met woorden als met daden. Wat onder andere betekent dat je een vrouw ook nooit meer moet beloven dan wat je waar kan maken en waar wilt maken.

Wanneer je op de juiste manier aan het daten bent met vrouwen, dan heb je als uiteindelijk doel om een vrouw te vinden waar jij helemaal gelukkig van wordt. En juist door veel te daten met veel verschillende vrouwen, kom je erachter wat jij precies leuk vindt in een vrouw en waar jij helemaal gelukkig van wordt.

Met andere woorden: door meerdere vrouwen tegelijkertijd te daten verhoog je de kans aanzienlijk dat je de ware vindt. Daar wordt jij niet alleen het gelukkigst van, maar ook de vrouw in je leven.