10 tips die je succes met vrouwen direct vergroten

Succes hebben met vrouwen willen we allemaal. Veel mannen blijken echter het gevoel te hebben dat ze alles behalve succesvol zijn met vrouwen. Van het gevoel dat je geen succes hebt met vrouwen moet je als eerste af. Want wat jij van jezelf vindt, dat straal je uit. En dat komt je succes met vrouwen dan zeker ook niet ten goede.

1) Wees kalm

Het op een natuurlijke manier uitstralen van kalmte en een vrouw het gevoel geven dat je elke situatie onder controle hebt, oefent een enorme aantrekkingskracht uit op vrouwen. Instinctief zoekt een vrouw namelijk vooral naar een man die haar een gevoel van veiligheid en bescherming geeft. Een kalme uitstraling zorgt daarvoor.

2) Wees de leider

De leiding nemen tijdens interacties met vrouwen geeft een vrouw wederom het gevoel dat jij een man bent die haar beschermen kan en bij wie ze zich veilig voelen kan. Tevens zoekt een vrouw instinctief naar een leider om zich mee voort te planten. Omdat dit de overlevingskansen van het nageslacht vergroot. Een vrouw tonen dat je leiden kan, oefent dan ook met name seksuele aantrekkingskracht op haar uit.

3) Verzorg jezelf goed

Wanneer je de basisregels van de hygiëne in acht neemt en daarnaast op tijd de kapper bezoekt, dan doe je het voor een vrouw al heel behoorlijk. Laat je daarnaast zien dat gezond eten en regelmatig bewegen een must voor je zijn en motiveer je een vrouw met je mee te doen, dan kun je qua verzorging niet meer stuk.

4) Zorg voor een eigen kledingstijl

Het boeit een vrouw eigenlijk niet zo heel veel wat je draagt. Zolang wat je draagt maar schoon is, de juiste pasvorm heeft en bij jou past als persoon. Wanneer je daarnaast een beetje oog hebt voor wat je staat en welke kleuren bij je passen en je kleding bovendien een beetje bij de tijd is, dan doe je het al helemaal goed. Het belangrijkste is dat je over een eigen stijl van kleden beschikt. Wees uniek en geen kopie van iemand anders.

5) Raak een vrouw aan als je met haar praat

Een vrouw aanraken, affectie durven tonen, vergoot je succes met vrouwen zondermeer. Het laat haar namelijk zien dat jij je comfortabel voelt met je eigen seksualiteit. Het aanraken van een vrouw behelst overigens niet meer dan eens een hand op haar schouder of bovenarm leggen tijdens een gesprek met haar. Of een hand op haar onderrug leggen wanneer je haar bijvoorbeeld naar een tafeltje in een restaurant begeleid. Een vrouw langzaam laten wennen aan jouw aanrakingen, effent tevens het pad naar de eerste zoen.

6) Maak haar aan het lachen

Het vrouwelijk brein is constant actief en gevuld met gedachten. Een van de momenten waarop haar brein even rust krijgt is wanneer ze lacht. Dat is ook de reden waarom vrouwen lachen en lol hebben samen zo belangrijk vinden. Het is namelijk één van die weinige momenten waarop ze even echt kan ontspannen en nergens aan denkt. Een man die haar aan het lachen kan maken is voor een vrouw dan ook zijn gewicht in goud waard.

7) Vrouwen zijn ook maar gewoon mensen

Wanneer we een vrouw echt leuk vinden, neigen we er nog wel eens naar om haar anders te behandelen dan we andere mensen behandelen. Haar anders behandelen dan anderen heeft doorgaans niet het gewenste effect. Haar anders behandelen geeft een vrouw namelijk vrijwel direct het gevoel dat je iets van haar wilt en dat je alles behalve jezelf bent. En vrouwen willen juist dat een man zichzelf is bij haar. Behandel haar dan ook niet anders dan dat je andere mensen behandelt.

8) Wees een sociaal mens

Maak er een gewoonte van om contact te maken met mensen. Maak van de gelegenheid gebruik om een praatje te maken met iemand. Zo wen je jezelf eraan gesprekken aan te gaan met vreemden. Want ook met jouw toekomstige partner zal je een eerste gesprek aan moeten gaan. En dat gaat een stuk beter wanneer je gewend bent een gesprek te beginnen met mensen die je niet kent.

9) Wees gelukkig met jezelf

Mannen voelen zich meer dan eens niet erg gelukkig als single en zijn ervan overtuigd dat ze zich ongetwijfeld gelukkiger zullen gaan voelen zodra ze maar eenmaal een vriendin hebben. Jezelf wel of niet gelukkig voelen moet je nooit af laten hangen van anderen. Geluk moet je in jezelf zien te vinden. Want pas wanneer je je gelukkig voelt met jezelf kun je anderen gelukkig maken.

10) Accepteer dat het niet met iedereen klikt

Als er ergens weer eens een top 100 van mooiste vrouwen ter wereld gepubliceerd wordt, vind jij dan elke vrouw die in die top 100 staat aantrekkelijk? Vast niet. Ook jij zal maar een klein aantal van deze vrouwen echt aantrekkelijk vinden. En als je ze zou kunnen spreken zouden er nog eens een aantal afvallen. Het is heel menselijk dat je niet ieder mens even leuk en aantrekkelijk vindt. Natuurlijk is het teleurstellend als een vrouw die jij leuk vindt je vertelt dat je haar type niet bent. Maar dat betekent niet dat elke vrouw er hetzelfde over denkt en dat je daarmee voor geen enkele vrouw het juiste type bent.

Zodra je de bovenstaande 10 tips probeert na te leven en na te streven zul je binnen afzienbare tijd merken dat je succes met vrouwen rap zal toenemen.