Hoe je een vrouw mee uit vragen succesrijk aanpakt

Een vrouw mee uit vragen. Menig man ziet er als een berg tegenop.

En toch zit er weinig anders op dan het gewoon maar doen, als je een vrouw zo leuk vindt dat je haar beter wilt leren kennen.

Temeer omdat een vrouw je maar beperkt de kans zal geven om haar mee uit te vragen. Want zodra een vrouw in de gaten krijgt dat je haar leuk vindt, maar het ontbreekt je aan lef om haar mee uit te vragen, dan zal haar interesse in jou heel rap minder worden.

Waarom je zo snel mogelijk moet afspreken met een vrouw

Wij mannen kunnen ons al aangetrokken voelen tot een vrouw door puur en alleen haar uiterlijk. Waardoor het kan gebeuren dat we, zelfs zonder nog maar een woord met haar gewisseld te hebben, al seks met haar willen en mogelijk al een relatie met haar overwegen.

Kortom, het uiterlijk van een vrouw bepaalt voor een groot gedeelte wat wij van haar willen.

Voor vrouwen ligt dit iets anders.

Een aantrekkelijk uiterlijk zal zeker de aandacht trekken van een vrouw. Maar toch zullen uitstraling, gedrag en houding van een man onbewust altijd de doorslag geven.

Hierdoor zal een vrouw altijd pas echt geïnteresseerd raken in een man, en zich tot hem aangetrokken gaan voelen, als zijn uitstraling, gedrag en houding als mannelijk kunnen worden bestempeld.

Met andere woorden: als een vrouw zich tot jou aangetrokken voelt, dan geven jouw uitstraling, gedrag en houding een vrouw het gevoel dat jij beschikt over een mannelijk portie zelfverzekerdheid, gevoel van eigenwaarde, passie, durf, wilskracht, levensvreugde, humor en doelgerichtheid.

Precies deze eigenschappen zorgen er namelijk al sinds het ontstaan van de mensheid voor dat een man overleeft. En met hem de vrouw die hij liefheeft en hun nakomelingen.

Nu is kunnen overleven in onze Westerse samenleving allang geen noodzaak meer. Met ons verstand weten we dat. Ons onderbewuste, ons menselijk instinct en onze menselijke intuïtie zijn echter tot op de dag van vandaag nog steeds ingesteld op het oeroude overleven.

En omdat ons gevoel van aantrekkingskracht, liefde en lust ook door ons onderbewuste en ons menselijk instinct wordt geregeld, moeten we juist proberen om van dit gegeven zo goed mogelijk gebruik te maken.

Wat in de praktijk betekent dat je er als man voor zorgen moet dat je mannelijkheid uitstraalt. En mannelijk gedrag en een mannelijke houding toont.

Dat doe je als man om te beginnen door direct tot actie over te gaan, zodra je voelt dat je een vrouw leuk genoeg vindt om te leren kennen.

Want mannelijk, en dus aantrekkelijk voor een vrouw, is zogezegd: zelfverzekerdheid, gevoel van eigenwaarde, passie, durf, wilskracht, levensvreugde, humor en doelgerichtheid.

Eigenschappen die je allemaal in een keer laat zien zodra je kordaat op een vrouw afstapt en haar mee uit vraagt. Waarbij je geen twijfel laat bestaan over wat je van haar wilt.

Echter, wat een vrouw absoluut onaantrekkelijk vindt bij een man is: onzekerheid, twijfel, besluiteloosheid, nervositeit en een gebrek aan eigenwaarde.

En precies dat ga je steeds duidelijker uitstralen, naarmate jij langer wacht met een vrouw mee uit vragen.

Daarom moet je iets afspreken met een vrouw nooit langer uitstellen dan stikt noodzakelijk.

Hoe vraag je iemand op de juiste manier mee uit?

Een vrouw mee uit vragen doe je bij voorkeur wanneer je in een leuk gesprek verwikkeld bent met haar. Omdat tijdens een leuk gesprek een voorstel om 'samen iets te gaan doen' spontaner, ongedwongener en avontuurlijker zal overkomen op een vrouw.

Tevens zul je een vrouw het gevoel geven dat ze niet perse in hoeft te gaan op jouw voorstel. Dat je het heel leuk zou vinden als ze erop ingaat, maar dat ze je niet zal kwetsen of teleur zal stellen als ze het niet doet.

Een vrouw doet overigens doorgaans alles wat in haar vermogen ligt om te voorkomen dat ze iemand kwetst of teleurstelt. Met name wanneer iemand erg aardig en lief voor haar is, en zichtbaar moeite voor haar doet.

Dat is dan ook het punt waarop je de meest creatieve smoezen en uitvluchten van vrouwen kunt verwachten. En er vrijwel zeker van kunt zijn dat ze niet met je zal willen afspreken.

Want als jij teleurgesteld bent als een vrouw 'Nee' zegt wanneer jij haar mee uit vraagt, dan vertelt dat een vrouw niets anders dan dat jij behoorlijk hoge verwachtingen hebt van haar en van jullie date.

Een vrouw begrijpt dat niet. Want zoals gezegd, een vrouw voelt zich voornamelijk aangetrokken tot de uitstraling, de houding en het gedrag van een man, en tot zijn persoonlijkheid. Dus om zich tot een man aangetrokken te kunnen gaan voelen, moet ze eerst in de gelegenheid zijn geweest om fysiek tijd door te brengen met die man.

Dit betekent in de beleving van een vrouw dat het onmogelijk is, en ook best gek, dat iemand zich aantrokken kan voelen tot een ander, zonder nog echt samen tijd te hebben doorgebracht.

Dit is dan ook precies de reden, waarom een vrouw veelal niet me je af zal willen spreken, zodra je haar ook maar enigszins het gevoel geeft dat jij je sterk tot haar aangetrokken voelt en serieuze verwachtingen hebt van haar en van jullie date.

Een dergelijke situatie voorkom je overigens relatief simpel, door direct te proberen om af te spreken met een vrouw, zodra je ook maar enigszins het gevoel hebt, dat je haar wel eens ontzettend leuk zou kunnen gaan vinden.

Wat je zeker niet moet doen als je een vrouw voor het eerst mee uit vraagt is:

Wat je daarentegen zeker wel moet doen is:

Inmiddels zul je een idee hebben over hoe je een vrouw mee uit vraagt.

Echter, hoe vertaal deze wetenswaardigheden nu in een praktisch toepasbare manier om iets af te spreken met een vrouw?

De nu volgende manier is in bijna iedere situatie bruikbaar. Ook wanneer je een vrouw mee uit vragen wilt doen via sms, WhatsApp of zelfs via Facebook of datingsite. Deze manier bestaat uit de volgende stappen:

  1. Zorg dat je in een leuk gesprek verwikkeld raakt met de vrouw die je mee uit wilt vragen. Een leuk gesprek is een gesprek waarbij luchtigheid, humor en flauwekul afgewisseld wordt met vragen die jouw oprechte interesse in haar weergeven, en die jullie bovendien helpen ontdekken wat jullie met elkaar gemeen hebben.
  2. Zodra je iets gemeenschappelijks ontdekt waar je direct iets leuks mee kunt, deel je dit en hang je er een spontaan voorstel aan.

Een voorbeeld:

Je ontdekt tijdens jouw gesprek met een vrouw dat jullie allebei dol zijn op appeltaart. Appeltaart is er in vele varianten, maar uiteraard weet jij als appeltaartliefhebber precies waar je de aller-lekkerste appeltaart kunt eten. Daarmee wordt het dan ook heel eenvoudig om haar uit te nodigen om samen die aller-lekkerste appeltaart te gaan eten.

Waarbij je zelfs voor zou kunnen stellen om met appeltaart en koffie te gaan picknicken in een park dat jij kent en dat zich daar uitstekend voor leent.

Belangrijk is om dat iets wat je samen met een vrouw wilt gaan doen zo simpel, zo makkelijk en zo laagdrempelig mogelijk te houden. Maar wat tegelijkertijd toch iets is, wat je niet iedere dag mee zult maken.

Want precies dat is wat iets afspreken met jou voor een vrouw leuk en uitdagend maakt, en tegelijkertijd jou als man interessant maakt. Simpelweg omdat je in staat blijkt iets creatievers te bedenken dan de geijkte kop koffie in het café, het uit eten gaan, of de bioscoop.

Met een duidelijk, kordaat en spontaan voorstel, compleet met plaats en tijdstip, bestaat er voor een vrouw tevens geen onduidelijkheid over, dat je een mannelijke man bent die durft te gaan voor wat hij wil.

En precies daarmee toon je, dat je over persoonlijke eigenschappen beschikt, waar vrouwen zich tot aangetrokken voelen in een man. Wat zienderogen de kans zal laten toenemen dat een vrouw graag iets met jou zal willen afspreken.