Hoe je ogenblikkelijk meer succes met vrouwen krijgt

Menig man kampt met een aanzienlijk gebrek aan succes met vrouwen. Het vermeende eisenlijstje van de vrouw speelt daarbij meer dan eens een belangrijke rol. Omdat hij er zich, vaak onbewust, te sterk door laat beïnvloeden. Zelfs wanneer datzelfde lijstje als belachelijk wordt beschouwd. Omdat hij vindt dat hij daar nooit aan zal kunnen voldoen.

Een optie zou kunnen zijn, om vrouwen gewoon af te zweren.

Dat zou je namelijk wel eens heel veel stress en deuken in je ego kunnen gaan schelen. Die zul je namelijk met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid blijven oplopen.

Tenzij jij nu ogenblikkelijk iets gaat doen wat iedere man die zichzelf als man beschouwd gewoon altijd zou moeten doen, maar wat we in onze vervrouwelijkte maatschappij een beetje vergeten lijken te zijn.

Wat ook jij wellicht niet weet, of vergeten bent

Wist jij overigens dat vrouwen hun eisenlijstje veelal spontaan vergeten, zodra ze een man aantrekkelijk vinden?

En wist jij dat de kans heel groot is, dat vrouwen jou helemaal niet zo onaantrekkelijk vinden, maar dat jij jezelf vooral onaantrekkelijk maakt?

Want als jij er, om te beginnen, zelf van overtuigd bent dat jij nooit veel succes zult hebben met vrouwen, dan zullen vrouwen dat in 999 van de 1000 gevallen zonder twijfel bevestigen.

Jouw innerlijke overtuigingen zijn namelijk in hoge mate verantwoordelijk voor wat jij naar de buitenwereld uitstraalt.

Een goed voorbeeld daarvan is, wanneer iemand net slecht nieuws heeft gehad. Op zo'n moment zal menigeen is zijn omgeving hem vragen of het wel goed met hem gaat. Hoe het kan dat mensen opmerken dat er wat aan de hand is? Kort door de bocht: omdat op zo'n moment zijn innerlijke overtuiging is dat het leven ongelofelijk K.U.T is, En die innerlijke overtuiging naar de buitenwereld uitstraalt.

En met jouw overtuigingen, waaronder dat je er helemaal niets van bakt bij vrouwen, gebeurt precies hetzelfde. Dat leidt er inderdaad toe dat vrouwen uit jouw uitstraling kunnen opmaken dat jij er helemaal niets van bakt bij vrouwen, jij jezelf onaantrekkelijk vindt, en dat daarom geen vrouw ter wereld je leuk genoeg zal vinden om een relatie met je aan te gaan.

Maar ja, als man wil je ondanks dat toch wel graag minimaal genoeg succes met vrouwen hebben, om een leuke vriendin te kunnen bemachtigen.

Jij zult begrijpen, dat dit slecht samen gaat. Iets wat er helaas nogal eens toe leidt dat een man op een totaal verkeerde manier probeert om succes te krijgen met vrouwen. Bijvoorbeeld door te proberen om zich op alle mogelijke manieren zo aan te passen, dat hij in het leven van een vrouw zou kunnen passen.

Mannen gaan zich dan bijvoorbeeld afvragen:

Deze informatie tot je nemen is nuttig. Want als je nog niet zo ervaren bent in het omgaan met vrouwen, dan maakt die informatie het makkelijker voor je. Als je die informatie tenminste op de juiste wijze toepast.

Gebruik je het met de verkeerde redenen, dan is diezelfde informatie volstrekt nutteloos voor je.

Een verkeerde reden is bijvoorbeeld: je proberen aan te passen aan de wensen en grillen van vrouwen. Om vervolgens de gegeven informatie te gebruiken om signalen bij vrouwen te kunnen ontdekken die bevestigen dat jij je voldoende hebt aangepast.

Dit is een verkeerde reden. Omdat dit 100% het tegenovergestelde is van natuurlijk mannelijk gedrag. Mannelijk gedrag is namelijk van nature dominant.

Dominant in de zin van:

 1. Op de voorgrond tredend.
 2. Risiconemend.
 3. Initiatiefnemend.
 4. Verantwoordelijkheid nemend.
 5. Leidend.
 6. Goedkeuring gevend.
 7. De richting bepalend.
 8. Status hebbend.
 9. Jezelf belangrijker vinden dan anderen.

Wat tevens inhoudt dat een man niet wacht op de goedkeuring van een vrouw, voordat hij op haar afstapt. Maar dat hij op haar afstapt en tijd met haar doorbrengt om te ontdekken of zij zijn goedkeuring kan wegdragen.

Echter, wat jij een vrouw laat zien is onderdanigheid, als je de informatie verkeerd gebruikt.

Onderdanigheid in de zin van:

 1. Risicomijdend.
 2. Goedkeuring vragend.
 3. Timide.
 4. Willen behagen.
 5. Volgend.
 6. Ondersteunend.
 7. Afwachtend.
 8. Status missend.
 9. Anderen belangrijker vinden dan jijzelf

Kun jij je voorstellen dat vrouwen maar weinig willen weten van een manspersoon die wel heel erg ver van zijn mannelijkheid verwijderd lijkt te zijn?

Wat je nu doen moet voor meer succes met vrouwen

Het enige wat je dan ook hoeft te doen om direct meer succes met vrouwen te krijgen is: mannelijker zijn .

Wat betekent:

Dat betekent in de praktijk onder meer: dat als je een vrouw leuk vindt, jij jezelf er zo snel mogelijk toe moet zetten om haar daadwerkelijk te ontmoeten, en met haar in gesprek te gaan.

Hiermee toon je namelijk direct aan een vrouw, dat je op de voorgrond durft te treden, dat je risico durft te nemen (om afgewezen te worden) en initiatief durft te nemen.

Dus met alleen al het besluit om haar aan te spreken, toon je een vrouw direct dat je er niet alleen uitziet als een man, maar ook daadwerkelijk een man bent.

Vervolgens praat je met haar, stel je vragen, maak je statements, en deel je jouw mening. Waarbij je het ook wel eens niet met haar eens bent. Maar wel degelijk geïnteresseerd bent in haar gedachtegang.

Dit zal een vrouw onder meer het gevoel geven dat je haar onderwerpt aan een keuring. Wat haar juist zal doen laten verlangen naar jouw goedkeuring. Waardoor ze steeds harder haar best zal doen om jouw goedkeuring te krijgen. Omdat een vrouw zich sterk aangetrokken voelt tot een man die duidelijk laten blijken dat alleen een aantrekkelijk uiterlijk volstrekt onvoldoende is.

Goedkeuring geef je als man vervolgens niet in woorden, maar in daden. Bijvoorbeeld, door een vrouw voor te stellen om samen wat te gaan doen. Of haar als het ware op te dragen jou haar telefoonnummer te geven, zodat jij contact met haar op kan nemen om wat af te spreken.

Wanneer je haar dan opbelt of appt met een voorstel, dan vertel je haar precies waar jullie naartoe gaan, wat jullie gaan doen, en wanneer jullie dat gaan doen. Waardoor je voor haar alleen de optie open laat om ja of nee te zeggen.

Dat is leiden, en de verantwoordelijkheid nemen voor wat er gaat gebeuren. En ook dat is inderdaad wederom het uiten van mannelijkheid. Wat inderdaad tot gevolg zal hebben dat een vrouw veel vaker ja zal zeggen tegen je voorstel dan nee.

Kortom, om succes te hebben met vrouwen hoef je echt niets bijzonders te kunnen. Wat je ervoor nodig hebt, dat heb je als man namelijk al in je: mannelijkheid. En alles wat je met je mannelijkheid hoeft te doen is ernaar leven, en het te tonen op de momenten dat het echt moet. En dat moet inderdaad ook wanneer je een vrouw leuk vindt.