Hoe voorkom je dat vrouwen niet langer willen daten?

Elke man die date kan het overkomen. Na een paar dates, lijkt een vrouw ineens haar interesse in het daten verloren te zijn. En eigenlijk weet je niet eens precies waarom. Iets dat je verdomd onzeker kan maken.

Echter, als je een vrouw rechtstreeks zou vragen waarom ze niet langer met je wil daten, dan zal je daar doorgaans nog steeds niet veel wijzer van worden.

Dit heeft alles te maken met, dat vrouwen er van nature een hekel aan hebben om iemand te kwetsen. Dus zullen vrouwen altijd proberen hun redenen zo verzachtend mogelijk te verwoorden. En precies dat is waarom wij mannen de ware boodschap maar zelden begrijpen.

Waar het vanaf de eerste ontmoeting al fout gaat

Temeer omdat het vaak kort daarvoor nog ontzettend gezellig was. En in jouw beleving als man, wees niets er dan ook op dat er iets niet goed ging.

Het is dan ook heel begrijpelijk dat je, vaker niet dan wel, geen idee hebt wat je fout gedaan zou kunnen hebben.

Maar helaas heb je wel degelijk wat fout gedaan. Want als je al leuke dates gehad hebt met een vrouw, maar ze desondanks toch steeds afstandelijker wordt, en niet langer met je wil daten, dan mistte er aan jouw omgang met haar tijdens de voorgaande dates iets cruciaals, namelijk:

Mannelijkheid

Waarbij mannelijkheid helemaal niets te maken heeft met stoer doen en indruk willen maken. Maar wel alles met:

Echter, in plaats van actie te ondernemen en in ieder geval iets te proberen, prefereert menig man juist vaak het aannemen van een afwachtende houding. En probeert hij er alles aan te doen om te voorkomen dat hij de gevoelens van een vrouw mogelijkerwijs zou kunnen gaan kwetsen. En tevens probeert hij uit alle macht zijn verlangen naar haar zo goed mogelijk verborgen te houden.

Met als gevolg dat hij 9 van de 10 keer helemaal geen actie onderneemt en zijn tijd verdoet aan nadenken over hoe hij het 't beste aan had kunnen pakken. Gevolgd door het zichzelf ervan overtuigen dat het achteraf maar goed is dat hij niets geprobeerd heeft. Want hij zou toch niet goed genoeg voor haar zijn geweest.

Vrouwen hebben snel door wanneer een man haar leuk vindt. Maar wanneer deze man geen actie onderneemt, dan daalt hij al snel in achting en verliest ze al snel haar interesse in hem. Maar erger nog: het maakt tevens dat een vrouw zich er ook niet prettiger door gaat voelen. Omdat de gedachte van een vrouw veelal zal zijn: ik ben niet leuk genoeg, anders had hij me wel aangesproken en op date gevraagd.

Zoals je inmiddels zult begrijpen, is een afwachtende houding aannemen het slechtste wat je maar bedenken kunt, wanneer je een vrouw leuk vindt.

Ervoor zorgen dat een vrouw je wil blijven zien

Als jou het ook is overkomen dat een vrouw niet meer met je wilde daten, terwijl jullie het voor die tijd heel leuk en gezellig hadden samen, dan zou je zonder meer iets aan je aanpak moeten veranderen.

En wel direct vanaf het moment dat je een vrouw ontmoet en haar leuk gaat vinden. Want daar gaat het bij menig man namelijk al direct mis.

Want zodra een man een vrouw leuk vindt, is hij al vrij snel met niets anders meer bezig dan: voorkomen dat hij zijn kansen bij deze vrouw ergens verknalt.

Dates verlopen dan ook vaak als volgt:

  1. Op de eerste date wordt vooral geprobeerd indruk te maken op een vrouw. En wordt er daarnaast alles aan gedaan om vooral niet te opdringerig over te komen. Resultaat: een vrouw heeft aan het einde van de date vaak echt geen idee waarom je haar hebt uitgenodigd voor een date.
  2. Als een vrouw dan nog akkoord gaat met een tweede date, dan verloopt deze tweede date doorgaans vergelijkbaar.
  3. Een derde date komt er dan ook al vaak niet eens meer. Omdat een vrouw je na de eerste twee dates wellicht een hele aardige vent is gaan vinden, maar echt geen idee heeft waar ze met jou aan toe is.

Daarom zouden dates met een vrouw in plaats daarvan dan ook als volgt moeten verlopen:

  1. Bij voorkeur probeer je, zodra je een vrouw voor het eerst ontmoet, er zo snel mogelijk achter te komen wat jullie gemeen hebben samen.
  2. Vervolgens plan je een date op basis van jullie gemeenschappelijke interesses en nodig je haar uit voor de date.
  3. Je gaat met haar daten. Waarbij je op een manier met haar omgaat zoals je met iedere andere persoon in jouw leven omgaat. Echter met dit verschil, dat je jouw date vanaf het allereerste moment laat merken dat je haar leuk vindt, door middel van sociaal geaccepteerde aanrakingen.
  4. Vind je haar gedurende de eerste date alleen maar leuker worden, creëer dan de mogelijkheid haar dit te laten weten door haar te zoenen.
  5. Een tweede date borduurt dan vervolgens voort op de eerste date. Waarbij je wederom iets gaat doen wat je samen leuk vindt, en je het lichamelijke contact met een vrouw op ongedwongen, speelse en mannelijke wijze langzaam maar zeker verder intensiveert.
  6. De perfecte derde date is doorgaans: een vrouw bij jou thuis uitnodigen en voor haar gaan koken. Dit hoeft absoluut niets ingewikkelds te zijn. Zolang het maar met aandacht en speciaal voor haar is bereid. Hiermee toon je een vrouw namelijk onomwonden dat jij uitstekend in staat bent voor jezelf, en dus ook voor haar, te zorgen. Tevens biedt een date bij jou thuis, jou de ideale omgeving om een vrouw comfortabel te leiden naar het hebben van seks.

Een dergelijke date strategie werkt zo goed, omdat je op deze manier een vrouw heel duidelijk laat merken dat je haar leuk vindt en wat je van haar wilt. En vervolgens een vrouw de vrije keuze geeft ermee in te stemmen of niet.

Het zal je inmiddels opgevallen zijn, dat het vooral de daden zijn waarmee je een vrouw laat blijken dat je haar leuk vindt. Bij het daten, versieren en verleiden van vrouwen geldt inderdaad zonder meer, dat daden krachtiger zijn dan woorden. Daarom moet je als man dan ook altijd jouw woorden bekrachtigen met bijbehorende daden.

Want vrouwen reageren op hun gevoel. En besluiten dingen vooral op basis van dat gevoel. Waarbij daden een vele malen grotere invloed hebben op het gevoel van een vrouw dan woorden.

Alleen woorden doen een vrouw dan ook niet zoveel. Maar het zijn juist de actie, de gedraging, de gezichtsuitdrukking, de lichaamshouding of de daad die gecombineerd wordt met deze woorden, die bij een vrouw iets doen met haar gevoel.

Daarom heeft het delen van jouw gevoelens voor een vrouw, bijna nooit het gewenste resultaat. En kan daarmee dan ook beschouwd worden als een volstrekt zinloze actie.

Daten is niet moeilijk. Menig man maakt het zichzelf alleen zo moeilijk. Iets wat met name voortkomt uit de angst om zijn kansen bij een vrouw te verprutsen, en zichzelf vaak eigenlijk niet goed genoeg vinden voor de vrouw die hij aan het daten is.

Maar zelfs dat hoeft geen onoverkomelijk probleem te zijn. Want ware moed en mannelijkheid tonen is juist: ondanks dat je angst en onzekerheid voelt, toch gaan voor wat je wilt.

Er is dan ook geen betere en geen aantrekkelijkere manier om een vrouw te laten weten hoe leuk je haar werkelijk vindt, dan: terwijl het je in 7 kleuren dun door de broek loopt van angst en onzekerheid, toch doet wat je doen moet om een vrouw te versieren.