9 dingen die jij ongetwijfeld niet weet maar absoluut zou moeten weten over vrouwen

Wat jij niet weet over vrouwen

Voor menig man is een vrouw niet veel anders dan een groot mysterie. En soms lijkt het er verdacht veel op alsof vrouwen er plezier in hebben om dat mysterie alleen nog maar verder te vergroten.

Maar wist jij dat jij dat mysterie eigenlijk vooral grotendeels zelf creëert? En dat dit mysterie al grotendeels opgelost kan worden als je de volgende 9 dingen over vrouwen weet en op vrouwen toepast?

1) Vrouwen weten niet dat menig man het moeilijk vindt om een vrouw aan te spreken

Als ik een vrouw vertel dat er steeds meer mannen zijn die het moeilijk vinden om een vrouw zomaar aan te spreken, dan krijg ik meestal direct een reactie waar het ongeloof vanaf spat.

Want wat is er nou eng aan die lieve onschuldige weerloze engeltjes van het andere geslacht, die slechts dromen van gelukkig zijn in een relatie met een leuke man?

Zeg het maar? Wat is er nou precies zo eng aan vrouwen?

Ik denk dat het niet makkelijk voor je zal zijn om daar een antwoord op te vinden dat werkelijk hout snijdt.

Want als je goed nadenkt dan kom je er al snel achter dat je niet iedere vrouw eng vindt. Maar slechts de vrouwen waar je je toe aangetrokken voelt.

Dus wellicht zouden we dan kunnen stellen dat je slechts het gevoel dat een aantrekkelijke vrouw in je losmaakt eng vindt. Onder andere omdat je je er dan ineens weer heel bewust van wordt hoe slecht je bent met vrouwen.

Voor de angst, die zich door deze gedachte vervolgens razendsnel ontwikkelt, zou je gerust je oerinstinct als onschuldige aan mogen wijzen. Omdat dit je fijntjes mee zal delen dat het daardoor wel eens heel erg moeilijk kan gaan worden om je voort te planten.

Je niet voort kunnen planten is zo'n beetje het meest beangstigende was elk wezen op deze aardkloot, inclusief de mens, kan overkomen. Omdat dit simpelweg het voorbestaan van de soort en specifiek jouw genen in gevaar brengt.

Inderdaad, ons menselijke oerinstinct is ook wat ons mensen iedere dag weer drijft om de dingen te gaan doen die we van onszelf moeten doen. Om zo te zorgen dat we ook deze dag weer overleven, en zo kans houden om ons voor te planten, zodat onze genen blijven voortleven.

Hoe ga je hier op een goede manier mee om?

Kun jij je nu voorstellen dat je ontzettend vreemd gaat overkomen op een vrouw wanneer jij een angstige en zenuwachtige indruk maakt zodra je een vrouw aanspreekt. Zo vreemd zelfs dat een vrouw je er raar van gaat vinden en daarom het liefst zover mogelijk bij je uit de buurt blijft?

Dat betekent inderdaad dat het puur je gedrag is dat een vrouw afstoot. En dus niet je uiterlijk, wat je misschien altijd gedacht hebt.

De oplossing voor dit probleem is gelukkig relatief simpel. En dat is ervoor zorgen dat je minder klunzig wordt met vrouwen. Ofwel je moet je vaardigheid in het omgaan met vrouwen zien te verhogen.

Iets wat je heel simpel kunt doen door gewoon veel en vaak praatjes te maken met willekeurige vrouwen die je toevallig tegenkomt. Bijvoorbeeld op school, op je werk of op weg naar je school of werk, in de winkel, in de supermarkt, in de sportschool, enzovoort.

En probeer vervolgens, zodra je vaardiger bent geworden in het praatjes maken met willekeurige vrouwen, op straat eens een vrouw aan te spreken die je wel direct leuk vindt en haar simpelweg een compliment te geven.

Dan zul je namelijk heel snel iets heel belangrijks gaan ontdekken. En wel dat vrouwen die jij leuk en aantrekkelijk vindt ook maar gewoon vrouwen zijn. Vrouwen die het net als iedere andere vrouw leuk vinden om opgemerkt te worden door een leuke man, en dus leuk op jou zullen reageren.

Want leuk ga je zeker gevonden worden door vrouwen als je de ballen hebt om gewoon midden op straat een vrouw een compliment te geven over iets wat je leuk aan haar vindt.

2) Vrouwen behandelen je doorgaans pas onvriendelijk nadat jij eerst onvriendelijk bent geweest

Nog altijd is daar het type dating coach dat zijn cliënten leert om soms bot te zijn tegen de vrouwen die je benadert. Omdat dit jouw aantrekkingkracht op haar zou verhogen. Bijvoorbeeld door middel van een opmerking die best wel eens als denigrerend zou kunnen worden beschouwd.

Of het werkt of niet, dat laten we voor het gemak maar even in het midden. Wat vaststaat is wel, dat wanneer je onvriendelijk bent tegen een vrouw, zij ook wel eens onvriendelijk tegen jou zou kunnen gaan zijn.

Maar waarom zou je dat risico nemen wanneer je door gewoon vriendelijk te zijn ook kan krijgen wat je verlangt van een vrouw.

3) Welke reden we vrouwen zelf hebben gegeven om te gaan denken dat we klootzakken zijn

Er zijn inmiddels dusdanig veel mannen die het niet aandurven om zomaar een vrouw aan te spreken, dat wat overblijft dronken of anderszins sociaal ernstig afwijkt van wat een vrouw leuk en aantrekkelijk vindt.

Het zal je wellicht dan ook niet verbazen dat veel vrouwen er inmiddels van overtuigd zijn dat mannen per definitie klootzakken zijn, maar dat er heel soms toch wel eens eentje tussen zou kunnen zitten die de moeite waard is.

Want tenslotte zijn er altijd nog de vriendinnen die wel een leuke man aan de haak hebben geslagen. Dus moeten ze echt nog wel ergens zijn, die leuke mannen.

Een gegeven waar jij enorm je voordeel mee kan doen. Want als jij de moed op kan brengen om gewoon een gesprek te beginnen met een vrouw die je ergens tegenkomt en die je leuk vindt, dan ben jij voor haar al heel snel die ene schaarse leuke man.

4) Veel vrouwen vragen zich vertwijfeld af waarom ze door zo weinig leuke mannen worden aangesproken

Weet jij waarom vrouwen elke dag weer hun best doen om er zo leuk mogelijk uit te zien? Inderdaad ook voor zichzelf. Maar, let op, ook om opgemerkt te worden door leuke mannen.

Je kunt je dan ook voorstellen dat, wanneer een vrouw vrijwel nooit wordt aangesproken door een leuke man, dit niet heel goed zal zijn voor haar zelfvertrouwen. En zich vertwijfeld af zou kunnen gaan vragen waarom zij nou nooit eens aangesproken wordt door een leuke man.

Even voor alle duidelijkheid: dat is dus onder meer ook jouw schuld dat vrouwen zich dit af gaan vragen. Want ook jij spreekt een vrouw niet aan. Zelfs al vind je haar er waanzinnig uitzien en zou je haar dat graag vertellen.

Wist jij overigens dat je met slechts één welgemeend compliment de dag van een vrouw al helemaal goed kan maken?

Nee, vergeet het maar dat een leuke vrouw jou ooit aan zal spreken. Want een man kan in haar ogen alleen maar echt leuk zijn als hij de ballen heeft om haar aan te spreken. Want daarmee maakt hij namelijk kenbaar dat hij de juiste mannelijke eigenschappen heeft. Terwijl hij haar tegelijkertijd een goed gevoel geeft over zichzelf.

Samengevat betekent dit inderdaad dat gewoon op komen dagen en een gesprek beginnen met een vrouw de sleutel is tot direct een leuke man gevonden worden door een vrouw.

5) Een vrouw neemt je uitnodiging voor een date aan omdat ze je leuk vindt

Sommigen lijken nog steeds niet echt te begrijpen dat een vrouw je uitnodiging voor een date alleen aanneemt als ze je leuk vindt. En je na de uitnodiging nog veel leuker vindt. Wederom, omdat je de ballen hebt gehad om haar om een date te vragen, en haar een goed gevoel gegeven hebt over zichzelf.

Daarmee hoef je je dus echt niet langer zorgen te maken over:

Want dat heb je namelijk allang gedaan. Nogmaals, anders was ze namelijk nooit ingegaan op jou uitnodiging voor een date met jou.

Alles wat je vanaf het moment dat je een vrouw om een date hebt gevraagd alleen nog maar hoeft te doen is: relaxen en iets leuks verzinnen om samen te gaan doen.

6) Een vrouw denkt dat je haar niet aantrekkelijk genoeg vindt als je niets probeert

Daarmee komen we direct bij het volgende punt. Want als een vrouw je leuk vindt, en je hebt de ballen om haar op date te vragen, dan verwacht ze van je dat je dan tevens de ballen zult hebben om verder te gaan.

Groot zal dan ook de teleurstelling zijn bij menig vrouw wanneer je tijdens de date vooral lief en uiterst aardig bent, maar niets probeert. Dus niet probeert haar aan te raken of te kussen als ze echt leuk blijkt te zijn.

Met deze wetenschap kan jij je ongetwijfeld voorstellen dat: als je de ballen hebt gehad om haar aan te spreken, en tevens de ballen hebt gehad om mee uit te vragen, maar haar vervolgens niet aanraakt of kust, dit bij een vrouw de gedachte naar boven brengt dat je niets probeert omdat je haar toch niet zo heel erg leuk vindt.

Met andere woorden: een vrouw die met jou op date gaat wil echt dat je wat probeert. En alleen door daadwerkelijk te proberen zal het je gaan lukken om een vrouw ook echt te krijgen.

Hoever je mag gaan met proberen? Tot het moment dat een vrouw je subtiel maar duidelijk aangeeft dat dit de grens is. Althans voor vandaag.

Het kan zijn dat je tot en met een eerste kus mag gaan, maar het kan ook zijn dat je direct al tijdens de eerste date met haar tussen de lakens belandt.

Maar ga je op deze manier dan niet veel te voortvarend te werk? Absoluut niet. Want ook hier geldt zeer zeker dat je door iets te proberen een vrouw een goed gevoel over zichzelf geeft. Want daarmee geef je haar namelijk het gevoel je haar wilt en naar haar verlangt. Een gevoel dat iedere vrouw graag krijgt van de man die ze leuk vindt.

7) Een vrouw voelt zich sneller op haar gemak als ze niet hoeft te kiezen

Door een vrouw te tonen dat je ballen hebt, en laat zien dat je durft te gaan voor wat je wenst en waar je naar verlangt, toon je een vrouw tevens dat je durft te leiden, het initiatief durft te nemen.

Dat is wat een vrouw gaat ziet in een man, omdat het haar direct een gevoel van veiligheid en geborgenheid geeft. Iets waardoor zich makkelijk zal kunnen ontspannen in jouw nabijheid. Voor menige vrouw is het in de huidige maatschappij niet eenvoudig om te ontspannen. En als ze dat wel makkelijker kan in jouw nabijheid, dan zal ze je daar zeker een nog leukere en nog aantrekkelijkere man door gaan vinden.

De leiding nemen is dan ook belangrijk vanaf het eerste moment dat ze jou ontmoet. Dus initieer, stel voor, neem besluiten en neem de verantwoordelijkheid voor die besluiten bij alles wat je samen met deze vrouwen doet. Van besluiten waar je heen gaat en wanneer, tot en met het uitzoeken van het tafeltje waaraan jullie gaan zitten in een restaurant of op een terras.

Nu vindt menig man het behoorlijk lastig om zomaar wat te besluiten. De meesten willen namelijk graag dat een vrouw kiest, omdat ze het haar zo goed mogelijk naar de zin willen maken.

Maar ik zal je een geheim verklappen. Vrouwen hebben er doorgaans een pleurishekel aan om te moeten kiezen. Omdat het ze vervolgens ernstig aan het twijfelen maakt of ze wel het juiste hebben gekozen, en of jij het echt wel leuk vindt wat zij uitgekozen heeft.

Daarmee werk je onder andere in de hand dat een vrouw zich maar slecht zal kunnen ontspannen. Een vrouw laten kiezen gaat je dan ook zeker geen aantrekkelijkheidspunten opleveren.

Hoe je toch de leiding kunt nemen en het tegelijkertijd een vrouw helemaal naar de zin maakt?

Probeer vanaf het moment dat je een vrouw ontmoet erachter te komen:

Op basis van die wetenschap is het namelijk vrijwel altijd mogelijk om iets te verzinnen of een keuze te maken waar zij het helemaal mee eens kan zijn.

En door het zo aan te pakken, in plaats van een vrouw de keuze te laten maken, scoor je veelal ook nog eens bonus aantrekkelijkheidspunten. Omdat je hiermee precies doet waar elke vrouw van droomt. Namelijk:

En precies dit zijn de dingen die een man de prins op het witte paard maken voor een vrouw.

8) Jij als man bepaalt welke kant een relatie opgaat

Er blijken nogal wat mannen te zijn die zich afvragen wat je nou precies moet doen als je een relatie wilt met de vrouw waarmee je aan het daten bent.

Het antwoord daarop is simpel: Niets bijzonders.

Het enige dat namelijk nodig is om een relatie te krijgen met een vrouw is: tijd samen met haar door blijven brengen, leuke dingen doen samen en fijne seks met elkaar hebben.

En wanneer je haar dan na enige tijd voorstelt aan je vrienden, ouders en familie, dan is dat voor haar voldoende om aan te nemen dat je met haar graag een serieuze relatie wilt.

Je kunt erop rekenen dat als een vrouw ook met jou een serieuze relatie wil, zij "de relatie" vanzelf ter sprake zal brengen. Wacht dus geduldig op het moment dat een vrouw een relatie tussen jullie ter sprake brengt.

Want een vrouw zal een relatie tussen jullie alleen ter sprake brengen als ze dat wil en er ook werkelijk klaar voor is.

En dat is echt een hele belangrijke: een vrouw moet er klaar voor zijn.

Wij mannen hebben namelijk nogal eens de neiging om een vrouw zo snel mogelijk aan ons te willen binden. Een vervelende neiging die er meer dan eens in resulteert dat een vrouw steeds heviger gaat twijfelen. Waardoor menig man juist nog harder aan een vrouw gaat trekken. Meestal met als resultaat dat een vrouw binnen afzienbare tijd volledig afhaakt.

Dit betekent tevens dat je jouw nieuwe vlam niet al binnen enkele dagen of zelfs enkele weken aan je vrienden, ouders en familie moet voorstellen.

Geniet in plaats daarvan gewoon eerst eens even lekker alleen van haar, en neem rustig de tijd om uit te vinden of ze niet alleen leuk is, maar ook leuk blijft. En dat je niet al na een paar weken onhebbelijkheden aan haar ontdekt waar je je nu al dood aan ergert. Want dan ga je zeer zeker geen fijne relatie tegemoet met een vrouw.

Dus na een maand of twee serieus en geregeld daten eens beginnen om haar aan je beste vrienden voor te stellen is vroeg genoeg. Ouders en familie zijn daarna pas aan de beurt.

Overigens zou het ook zomaar kunnen zijn dat zij je al eerder aan vrienden en vriendinnen van haar voorstelt. Ook dat is dan inderdaad een goede indicatie dat ze denkt aan een serieuzere relatie met jou.

9) Persoonlijkheid, houding en gedrag zijn belangrijker uiterlijk

Een laatste misverstand dat onder veel mannen leeft is, dat vrouwen uiterlijk belangrijk vinden.

Nu vinden vrouwen uiterlijk inderdaad best belangrijk. Maar op een andere manier dan je zou denken. Want voor een vrouw hoef je namelijk absoluut niet knap te zijn.

Wat een vrouw graag wil zien is dat je het beste maakt van wat je hebt, en dat het duidelijk is dat je goed voor jezelf zorgt. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Overigens zijn veel belangrijker nog: je uitstraling en persoonlijkheid. Hoe meer daarin je mannelijkheid tot uiting komt hoe aantrekkelijker een vrouw je zal vinden.

En heel fijn aan dit gegeven is dat wanneer je daar nu te weinig van hebt, je het zelf kan ontwikkelen.

Dat betekent inderdaad dat je grotendeels zelf in de hand hebt hoe aantrekkelijk je bent voor vrouwen. En wat je in dit artikel over vrouwen te weten bent gekomen, zal je zeker een eind op weg helpen bij het vergroten van je aantrekkingskracht op vrouwen.