Wat iedere man over vrouwen verleiden zou moeten weten

Wat is dat nou eigenlijk echt, vrouwen verleiden? Als we het woordenboek erop naslaan dan betekent verleiden in deze context: 'Het overhalen tot het hebben van seks'. Maar daarmee vertel ik denk ik niets nieuws.

Want dat is namelijk precies wat we in gedachten hebben als we een vrouw willen verleiden. Het probleem is alleen vaak: dat we eigenlijk geen flauw idee hebben wat we nou precies zouden moeten doen om een vrouw ook daadwerkelijk succesvol te verleiden.

(Ver)leiden anders bekeken

Succesvol een vrouw verleiden gaat je zonder meer niet lukken met dure etentjes, mooie kado's en luxe uitstapjes en dan hopen dat een vrouw zich wel vanzelf aan je aan zal bieden, om seks met haar te hebben.

Toch proberen hele volkstammen iets dergelijks om duistere redenen nog steeds. Helaas, meestal zonder succes. Wat al bij menig man tot de nodige frustraties heeft geleid. Want als een vrouw in de watten leggen en een vrouw verwennen dan al niet meer helpt om haar te verleiden, wat dan nog wel?

Wanneer we het woord 'verleiden' bekijken, dan ontdekken we daar het woord 'leiden' in. Leiden kunnen we als mens zijnde op verschillende manieren, namelijk:

Ons eigen leven leiden klinkt makkelijk. Maar in hoeverre leid jij werkelijk je eigen leven?

Doe jij het werk wat je doet op de manier zoals in punt één beschreven, dan laat jij je minstens deels leiden door wat je omgeving zou kunnen gaan vinden van wat je doet, denkt en vindt. Met andere woorden: Als jij denkt dat wat je van plan bent mogelijk de goedkeuring zal opleveren van je omgeving, dan doe je het. Twijfel je daaraan, dan neig je er al vrij snel naar om wat je graag zou willen doen, toch niet te doen.

Werk jij op de manier zoals beschreven in punt twee, dan leid jij zonder meer je eigen leven. En maak jij doorgaans keuzes waarvan jij vindt en voelt dat ze het beste zijn voor jou.

En het grappige is, dat je dat dan ook uitstraalt naar je omgeving en dus ook naar vrouwen. Met name vrouwen pikken dit meteen op van een man en voelen zich dan ook vrijwel direct aangetrokken tot zo'n man. Een man die duidelijk zijn eigen leven leidt en er volledig de controle over heeft.

We kunnen dan ook gerust stellen dat het succesvol verleiden van een vrouw begint bij het daadwerkelijk leiden van jouw eigen leven, het gaan voor wat jij wilt en het najagen van jouw dromen.

Waarom een vrouw verleiden jouw taak is

Jou kunnen vertrouwen is instinctief het allerbelangrijkste voor een vrouw. We zouden dan ook kunnen zeggen dat het in staat zijn jouw eigen leven te leiden, haar het vertrouwen geeft dat je dan ook in staat zult zijn een leven te leiden met haar. Waarin jij haar leidt. Wat concreet betekent dat jij als man de richting aangeeft waarin jullie samen gaan.

Maar vrouwen zijn tegenwoordig toch prima in staat hun eigen leven te leiden? Daar hebben ze in deze geëmancipeerde tijden toch helemaal geen man meer voor nodig?

Dat is inderdaad wat onze maatschappij ons wil doen geloven. En wat we zelf ook graag willen geloven.

Echter, ons instinct en onze primaire emoties emanciperen niet met ons mee. En dus wil een vrouw ook vandaag nog steeds minimaal het gevoel hebben dat die man die interesse in haar toont in staat is haar te leiden.

Een bewijs voor een vrouw dat jij haar kan leiden is, haar verleiden. Inderdaad, haar verleiden tot het hebben van seks met jou.

Iets dat begint met een vrouw die je leuk vindt aanspreken en haar laten blijken dat je haar leuk vindt. Om haar vervolgens via een date de kans te geven om jou beter te leren kennen en meer vertrouwen in jou te krijgen.

Want pas als een vrouw het gevoel heeft dat ze je vertrouwen kan, zal ze pas ingaan op jouw voorstel om bijvoorbeeld met jou mee naar huis gaan. Waarbij een vrouw overigens vaak al heel goed doorheeft met welke reden jij haar thuis uitnodigt. Namelijk omdat jij graag seks met haar wilt.

Dit betekent dat wanneer een vrouw ingaat op de uitnodiging om bij jou thuis te komen, dat ze er eigenlijk al mee instemt om door jou versierd te worden.

Je hoeft het dan ook alleen nog maar te doen. Met andere woorden: de leiding nemen in het traject dat leidt van de eerste zoen, via de eerste vrijpartij tot de eerste keer seks hebben met elkaar.

Vrouwen zullen daar zelden de leiding in nemen. Maar wel teleurgesteld zijn wanneer jij haar thuis uitnodigt, maar niets probeert. Niets proberen geeft een vrouw het gevoel dat je haar niet aantrekkelijk genoeg vindt en niet naar haar verlangt.

Een vrouw dat gevoel geven is denk ik wel het allerlaatste wat je in gedachte hebt als je een vrouw wilt verleiden. Maar dit kun je simpel voorkomen door je altijd als man te gedragen in je omgang met vrouwen.

Met deze wetenschap over het verleiden van vrouwen zou het in ieder geval makkelijker voor je moeten worden om over je angst voor afwijzing heen te stappen en gewoon wat te proberen als je een vrouw leuk vindt.