Wat zoekt een vrouw in een man?

Wat zoekt een vrouw in een man?

Als je telkens maar afgewezen wordt door vrouwen, dan zou je jezelf af kunnen gaan vragen: "Wat zoekt een vrouw in een man, wat zoekt ze werkelijk?".

Want als zelfs je aller aardigste en liefste zelf zijn onvoldoende is, wat is er dan nog meer nodig om een vrouw zich tot je aangetrokken te gaan laten voelen?

Je zou erdoor van overtuigd kunnen raken dat een leuke vrouw in je leven krijgen onmogelijk is als je niet lang, knap en rijk bent. Maar als je daar inmiddels echt van overtuigd zou zijn geweest, dan zat je nu hoogstwaarschijnlijk niet dit artikel te lezen.

Wat iedere vrouw hoopt te vinden in een man

En dat is maar goed ook. Omdat het werkelijke eisenlijstje van wat een vrouw zoekt in een man er volstrekt anders uitziet dan je zou verwachten.

Want wat iedere vrouw om te beginnen hoopt te vinden is een man bij wie ze zich veilig voelt en die ze vertrouwen kan. Vertrouwen in de zin van: dat hij doet wat hij zegt, waarbij hij tevens vertrouwen in zichzelf uitstraalt.

Overigens gaat menig man daar al direct de fout in. Veelal zelfs zonder er erg in te hebben. Hoe precies, daarop komen we verderop in het artikel zeker terug.

Want een vrouw zoekt meer in een man dan alleen vertrouwen en veiligheid. Een vrouw wil zich namelijk tevens geliefd, gewild en verzorgd voelen door een man. En zich vrouw kunnen voelen in zijn nabijheid.

Daarnaast zoekt een vrouw een man die voor zichzelf kan zorgen. Simpelweg omdat hoe een man met zichzelf omgaat en hoe hij zichzelf verzorgt bepaalt hoe hij hoogstwaarschijnlijk met haar zal omgaan.

Waar een vrouw zich daarnaast sterk toe aangetrokken voelt in een man is passie. Daarbij maakt het een vrouw doorgaans overigens weinig uit of die passie hobbymatig is of beroepsmatig.

Een sterke passie ergens voor hebben vertelt een vrouw namelijk dat je bereid bent ergens volledig voor te gaan en nergens voor zal wijken als je echt iets wilt bereiken wat jij belangrijk vindt voor jou.

Kortom, een passie hebben voor iets is één van die dingen die je een echte man maken in de beleving van een vrouw.

Iets anders wat jouw een echte man maakt in de beleving van een vrouw is: een plan hebben. Echte mannen hebben plannen, dromen, ambities en een visie. Bijvoorbeeld over hoe jouw leven eruit zal gaan zien en hoe je denkt dat te gaan bereiken.

Dit brengt ons bij de overtuiging die heel veel mannen toch nog steeds lijken te hebben. Namelijk dat je alleen echt kansen hebt bij vrouwen wanneer je lang, knap en rijk bent en een bepaalde status verworven hebt.

Daar zit overigens wel een kern van waarheid in. Want mannen die rijk zijn en die een bepaalde status hebben bereikt in hun leven hebben namelijk enkele essentiële dingen gemeen met elkaar. En dat is dat deze mannen zonder uitzondering passies, plannen en een duidelijke toekomstvisie hebben. Wat resulteert in een enorme sterke wil hebben om iets te bereiken en er alles voor over hebben om het te bereiken.

Daarnaast hebben ze stuk voor stuk het rotsvaste vertrouwen in zichzelf dat ze ook daadwerkelijk gaan bereiken wat ze voor ogen hebben. Beroemde sportmensen zijn hier een goed voorbeeld van.

En wanneer je knap en lang bent, dan zou je inderdaad licht in het voordeel kunnen zijn. Maar alleen op het moment dat je een vrouw voor het eerst ontmoet. Want uitstraling, persoonlijkheid en ook je levenshouding is waar vrouwen zich uiteindelijk echt toe aangetrokken voelen in een man.

Dit komt omdat een vrouw zich veel sterker aangetrokken voelt tot het gevoel dat een man haar geeft dan tot wat ze ziet.

Dat in tegenstelling tot wij mannen. Wij zijn namelijk juist sterk visueel ingesteld, waardoor wij ons vooral aangetrokken voelen tot het uiterlijk van een vrouw.

Denken dat voor een vrouw ongetwijfeld hetzelfde geldt is dan ook een heel begrijpelijk.

Hoe je die man wordt waar vrouwen naar zoeken

Een vrouw het juiste gevoel geven is misschien wel het allerbelangrijkste als je de man wilt zijn waar een vrouw naar zoekt. Want het gevoel dat een vrouw ergens over heeft vormt de basis van haar besluiten. Dus ook van het besluit of ze je vaker wil zien of niet en of ze seks met je gaat hebben of niet.

Als je je kansen levend wilt houden bij een vrouw dan zul je er om deze reden voor moeten zorgen dat alles wat je doet, zegt en uitstraalt een vrouw precies hetzelfde vertellen.

Wees jezelf

Dat betekent bijvoorbeeld dat versiertrucs en verleidingstactieken maar een zeer beperkte houdbaarheid hebben.

Prima als je op zoek bent naar one night stands. Maar minder als je voorkeur uitgaat naar het krijgen van een vaste vriendin.

Menig man lukt het namelijk niet om meer dan één date met een vrouw te krijgen, omdat ze vindt dat hij zichzelf niet is.

Iets wat je in situaties als tijdens een date gerust mag interpreteren als: "Wat je deed, zei en uitstraalde tijdens de date kwam onvoldoende met elkaar overeen, waardoor ik niet wist wat ik van je moest denken" .

Wees te vertrouwen

We hadden het eerder in dit artikel al even over dat een vrouw een man wil kunnen vertrouwen.

Een goed voorbeeld waarbij menig man hiermee vrijwel direct mist in gaat is tijdens de gemiddelde eerste date.

Menig man probeert tijdens een eerste date namelijk uit alle macht te verhullen dat hij haar dermate leuk vindt dat hij graag seks met haar zou willen. Met als gevolg dat hij zijn date niet aanraakt en ook niet zoent tijdens hun ontmoeting.

Dat terwijl een vrouw er gevoelsmatig vanuit gaat dat als een man haar uitnodigt voor een date, hij haar zal proberen te versieren.

Maar in plaats daarvan laat wellicht ook jij tijdens een date niets merken van hoe leuk je een vrouw echt vindt. Echter, als je haar echt leuk vindt, dan vertel je haar dat op een goed moment wel.

Dat is het moment waarop wat je zegt en wat je doet voor een vrouw echt niet overeenkomen met elkaar. Waardoor ze niet weet wat ze van je moet denken en je daardoor ook niet echt zal vertrouwen.

Wellicht heb je inmiddels al mogen ondervinden dat vertellen wat je voelt voor een vrouw meestal niet het resultaat oplevert dat je verwacht had.

Maak geen geheim van je bedoelingen, wensen en verlangens

De man worden waar een vrouw naar zoekt begint dan ook met zorgen dat jouw woorden en jouw acties een vrouw te allen tijde hetzelfde vertellen.

Dat betekent inderdaad onder meer dat je een vrouw die je uitnodigt voor een date ook zult moeten gaan versieren als je haar echt leuk vindt.

Door doelgericht een vrouw te versieren maak je tevens een ander belangrijk ding kenbaar in de ogen van een vrouw. Namelijk dat jij wel eens heel goed een man met een plan zou kunnen zijn.

Iets wat jouw kansen bij haar zienderogen zal laten toenemen. Want zoveel echte mannen lopen er immers in onze verregaande vervrouwelijkte maatschappij niet meer rond. In de beleving van menige vrouw althans.

Hoe je NOOIT beschuldigd zult worden van ongewenste intimiteiten

Toch zullen er niet veel mannen zijn die zelfs na dit gelezen te hebben zullen besluiten om vol overgave een vrouw te gaan versieren die ze leuk vinden. Menig man zal, voornamelijk door toedoen van de media, voorzichtig te werk willen gaan. Want voor dat je het weet ga je tegenwoordig beschuldigd worden van ongewenste intimiteiten. Toch?

Gelukkig ligt dat iets genuanceerder. Want intimiteiten worden alleen als ongewenst ervaren wanneer een vrouw je niet vertrouwt en je iets van haar verlangt wat ze je onder andere om die reden niet wil geven.

Een andere belangrijke reden waarom een vrouw je niet zal willen geven wat je verlangt is wanneer je te graag wilt. Want precies dat geeft een vrouw namelijk het gevoel dat tot nu toe niemand het je heeft willen geven. Dat zal haar vertrouwen in jou sterk ondermijnen, omdat ze zich direct zal gaan afvragen waarom niet.

Dit kun je als man voorkomen door een vrouw die je leuk vindt het gevoel te geven dat je haar heel leuk vindt en haar graag wilt, maar haar niet perse nodig hebt. Dat ze met andere woorden een waardevolle aanvulling op je leven zal zijn, maar dat jouw leven zonder haar absoluut niet minder leuk zal zijn.

Daarmee geef je aan een vrouw het signaal af dat zij niet de enige vrouw is die jou leuk vindt en dat een andere vrouw dan ook zomaar haar plaats in zou kunnen nemen in jouw leven.

Zodra een vrouw alleen al het gevoel krijgt dat er meerdere vrouwen zijn die jou leuk zouden kunnen vinden, dan zal je merken dat een vrouw steeds harder haar best voor je gaat doen en je met liefde alles geeft wat je van haar wilt en verlangt.

Alles wat je dan alleen nog maar hoeft te doen om het te krijgen is uitspreken wat je van haar wilt en verlangt.

Want ook door zonder schroom te zeggen wat je wilt en verlangt, toon je een vrouw dat het wel goed zit met je mannelijkheid.

Wat jou daarom nu direct te doen staat.

Echter, als het je nu zo slecht lukt om een vrouw in je leven te krijgen, dan is de kans groot dat dit ligt aan iets wat zojuist in dit artikel is besproken. En uiteraard is het nu aan jou de taak om uit te zoeken wat precies.

Overigens hoef je jezelf er absoluut niet beroerd om te voelen wanneer je nu één of meerdere dingen absoluut niet goed doet.

Want we leven nu eenmaal in een tijd waarin je als man makkelijk gefrustreerd en in de war kan raken. Simpelweg omdat onze samenleving steeds meer vervrouwelijkt en ons via de media van alles wijs wordt gemaakt over vrouwen waar geen bal van klopt.

Ja, een vrouw wil een man die lief en aardig voor haar is. Maar dat is iets heel anders dan er alles aan te doen en alles je te laten welgevallen om maar aardig gevonden te worden en haar goedkeuring te krijgen.

Menig man denkt volledig onterecht nog steeds dat dit de manier is om seks als beloning te krijgen van een vrouw.

Dus wanneer jij deze of een vergelijkbare methode gebruikt hebt om seks met een vrouw te krijgen en het mislukte faliekant, dan weet je vanaf nu dat het aan de methode ligt en niet aan jou als persoon.

De methode om seks met een vrouw te krijgen is namelijk een hele andere en is eigenlijk helemaal geen methode.

Alles wat je namelijk hoeft te doen om seks te krijgen met een vrouw is je simpelweg gedragen als de man waar iedere vrouw gevoelsmatig naar zoekt.

Inderdaad, de man waar een vrouw gevoelsmatig naar zoekt. Want nogmaals, een vrouw reageert puur op het gevoel dat jij haar als man geeft. Daarbij houden vrouwen minstens net zoveel van seks als mannen. De zin in seks wordt bij een vrouw alleen op andere manier getriggerd.

Voor een man is de aanblik van een mooi vrouwenlichaam zogezegd vaak al voldoende om zin te krijgen is seks met haar. Bij een vrouw is het echter vooral het gevoel dat een man haar in een bepaalde situatie geeft wat de zin in seks aanwakkert.

Een gevoel dat je eigenlijk alleen maar zult weten te creëren in een vrouw wanneer je je daadwerkelijk als een man gedraagt in haar nabijheid en haar als een vrouw behandelt. In een notendop is dat alles wat een vrouw werkelijk zoekt in een man.

Dit betekent zonder meer dat wanneer je bereid bent het juiste te doen, ook jij echt niet kansloos hoeft te zijn bij de vrouw die je leuk vindt.