Wat vrijwel niemand weet over Tinder openingszinnen voor mannen

Tinder openingszinnen voor mannen

Als je een match hebt met een leuke vrouw op Tinder, dan wil je uiteraard wat tegen die vrouw zeggen. Maar wat kun je dan het beste zeggen? Of zijn er toevallig een paar goede openingszinnen voor Tinder die mannen altijd kunnen gebruiken?

Openingszinnen die voor mannen vaak werken op Tinder zijn er zonder meer. Openingszinnen die altijd werken niet. Omdat bij iedereen de zin om te reageren wel eens ontbreekt.

Hoe je de kans op een reactie zo groot mogelijk maakt

Dat betekent heel simpel dat jij als persoon zelden de reden bent dat een vrouw niet op jouw bericht reageert.

Daarmee blijven er nog heel erg veel redenen over. Die overigens allemaal even oninteressant zijn. Omdat je er alleen maar naar kunt gissen. Gissen leidt tot aannames. Aannames veroorzaken op hun beurt grote vergissingen. En ook valse overtuigingen.

1) Neem afscheid van valse overtuigingen

Een valse overtuiging is bijvoorbeeld: denken dat het aan jouw berichten, of aan jouw profiel en profielfoto's, ligt dat vrouwen niet reageren op de berichten die je stuurt.

En weet je wat het aller-vervelendst is van valse overtuigingen die je van jezelf hebt? Dat je die valse overtuigen onbewust uitstraalt in elk bericht dat je schrijft.

Met andere woorden: valse overtuigingen kunnen er zomaar de oorzaak van zijn, dat jij vrijwel geen reacties krijgt van vrouwen. Iets wat zo zal blijven, zolang jij zelf die overtuigingen in stand houdt.

2) Hecht niet teveel waarde aan het krijgen of uitblijven van een reactie

Meer waarde aan iets hechten dan je eigenlijk zou moeten, betekent dat er voor jou een schaarste is. Maar op Tinder is er absoluut geen sprake van een schaarste aan vrouwen. Sterker nog, er komen elke dag vrouwen bij.

En ook teveel waarde hechten aan een reactie van een vrouw, dat straal je uit. En geeft je onbedoeld iets wanhopigs. Want de gedachte van de gemiddelde vrouw zal ongeveer zijn: "Er zijn zoveel vrouwen op Tinder, waarom zit hij dan speciaal op mijn bericht te wachten? Vinden vrouwen hem misschien toch niet zo leuk?"

Iets wat vrijwel zeker tot gevolg zal hebben dat een vrouw helemaal niet reageert, of niet langer zal reageren op jouw berichten op Tinder.

Nu is niet teveel waarde hechten aan dat ene bericht dat je stuurt aan die ene vrouw, iets heel anders dan niet teveel waarde hechten aan wat alle berichten die je gestuurd hebt je in het totaal opleveren.

Want uiteraard wil je wel, dat zoveel mogelijk vrouwen reageren op jouw berichten. En wil je dat berichten leiden tot dates.

Dus als er in verhouding maar weinig vrouwen reageren op de berichten die je stuurt, dan moet je uiteraard wel je best doen om daar verandering in te brengen.

3) Houd berichten luchtig en vrijblijvend

Een luchtig bericht is vooral een bericht dat levensvreugde en energie uitstraalt. En van die levensvreugde en energie, maak je haar deelgenoot met jouw bericht. Echter, het werkelijk deelgenoot worden, dat is aan haar.

Alles wat jij doet met jouw bericht, is haar uitnodigen om deelgenoot te worden van jouw levensvreugde.

4) Maak korte berichten en maak reageren makkelijk en leuk.

De kans is behoorlijk groot dat de vrouwen die jij heel leuk vindt, door veel meer mannen leuk gevonden worden. En dat deze vrouwen daarom veel matches hebben en dus ook veel berichten krijgen.

Wanneer je een leuke vrouw dan ook een bericht stuurt, moet je bericht niet alleen direct opvallen, maar tevens kort en heel duidelijk zijn en tevens makkelijk te beantwoorden.

Want als je bericht tot enig nadenken leidt, dan is de kans groot dat een vrouw besluit je bericht op een later tijdstip te beantwoorden. Waarbij de kans heel groot is dat ze je bericht vervolgens totaal vergeet.

Een bericht dat mij menig leuke reactie heeft opgeleverd is:

Sorry, zou jij mij kunnen vertellen... met welke openingszin ik de meeste aandacht trek bij jou? ;-)

Want iedere leuke vrouw is wel eens met openingszinnen bestookt, en ook iedereen heeft er een mening over. Bovendien ervaart vroeg of laat iedereen, dat alleen een goede openingszin niet voldoende is.

Overigens is het wel fijn een paar openingszinnen achter de hand hebben, waarvan je weet dat ze werken. Vooral op Tinder. Omdat je op Tinder vaak zo ongelofelijk weinig hebt om een bericht van te maken dat leuk is en origineel is. En dus de meeste kans geeft op een leuke reactie.

En dus kan een openingszin, die gaat over het fenomeen openingszinnen, tot hele leuke reacties leiden. Reacties die je bovendien voldoende handvatten geven om een gesprek te beginnen en voort te zetten.

Hoe je ervoor zorgt dat een vrouw blijft reageren

Een vrouw zal blijven reageren wanneer je er met je berichten met name voor zorgt: dat je een vrouw laat merken dat je haar leuk vindt, maar dat ze het wel moet verdienen om tijd met jou door te brengen.

Denk maar eens na, hoe je zelf reageert en wat je zelf voelt wanneer iets net buiten handbereik is, maar wel binnen handbereik kan komen.

Juist, dat zorgt er alleen maar voor dat het verlangen ernaar toeneemt. En zelfs zodanig kan toenemen dat je aan niets anders meer kunt denken.

En wanneer je dat bij een vrouw weet te creëren, dan zal ze uiteraard niets liever willen dan zo snel mogelijk een date met jou.

Enkele manieren om dat verlangen bij een vrouw te creëren zijn:

  1. Vragen zo beantwoorden dat je precies alleen dat vertelt wat ze echt vraagt. Waardoor er nog veel meer te vragen overblijft en de nieuwsgierigheid in een vrouw wordt aangewakkerd.
  2. Onvoorspelbaarheid in je reacties. Waarbij het soms langer duurt voordat je reageert, en dit afgewisselt met snelle reacties. En dat je soms een wat langer bericht schrijft , gevolgd door korte reacties van slechts enkele woorden.
  3. Interessante vragen stellen die iemand niet snel zal stellen, en waarmee je direct laat merken oprecht in haar geïnteresseerd te zijn.
  4. Plagen.

Nu jij weet waardoor openingszinnen succesvol worden, en hoe je ervoor zorgt dat vrouwen op jouw berichten blijven reageren, zal het contacten leggen met vrouwen via Tinder je ongetwijfeld beter afgaan.

En zodra het aantal reacties op jouw openingszinnen op Tinder gaat toenemen, zul je merken dat je als vanzelf minder waarde zal gaan hechten aan het wel of niet krijgen van een reactie. Wat het aantal vrouwen dat reageert op jouw berichten alleen nog maar verder zal laten toenemen.

Dit alles zal ongetwijfeld tot gevolg gaan hebben dat, je je binnen afzienbare tijd kunt verheugen op één of meerdere dates met leuke vrouwen die je via Tinder hebt ontmoet.