Dit maakt dat een eerste ontmoeting vaak tevens de laatste is

Iemand die een eerste ontmoeting in het vooruitzicht heeft, is meer dan eens niet helemaal zichzelf. Zenuwen gieren door het lijf en je onzeker voelen over de meest onzinnige dingen is ook geen uitzondering. En toch zouden de meesten zo'n eerste ontmoeting voor geen goud willen missen.

Omdat het tenslotte wel weer een kans is om een vrouw in je leven te krijgen.

Waar het bij een eerste ontmoeting vaak fout gaat

Maar helaas verloopt een eerste ontmoeting te vaak verre van vlekkeloos. Mede omdat wat menig man vooral probeert tijdens een eerste ontmoeting is indruk maken. Iets wat zich meer dan eens vertaalt in:

Maar een vrouw wil helemaal niet dat je indruk op haar probeert te maken. Omdat dat namelijk vooral de indruk werkt dat je jezelf niet goed genoeg vindt voor haar. En een man die zichzelf niet goed genoeg vindt, zal voor haar geen aantrekkelijke man zijn.

Daarbij komt dat menigeen onbedoeld nogal eens hoge verwachtingen schept. Bijvoorbeeld door te lang door te gaan met online daten alvorens het tot een ontmoeting te laten komen.

Iets wat zeker bij iemand die niet bijster ervaren is in het daten eenvoudig kan leiden tot een enorme teleurstelling.

Bovendien wordt vaak gevonden dat een eerste ontmoeting moet plaatsvinden tijdens een etentje. Meer dan eens gepland in een restaurant waar men zelf ook nog niet eerder is geweest. Niet de meest handige optie. Want voel jij je direct op je gemak in een gelegenheid waar je voor de eerste keer komt met iemand die je voor het eerst ontmoet?

Je gaat je er in ieder geval niet zekerder door voelen. En als vrouwen iets niet bijster aantrekkelijk vinden, dan is het wel een man die in een dergelijke situatie onzeker overkomt. Vooral omdat dit ook haar eigen onzekerheid zal laten toenemen.

Hierdoor zal een vrouw zich niet prettig voelen in jouw nabijheid. Dat terwijl het een voorwaarde is dat een vrouw zich prettig, ontspannen en veilig bij je voelt. Omdat ze zich alleen dan tot je aangetrokken kan gaan voelen.

Als een vrouw zich niet prettig voelt dan vergoot dit tevens de kans dat een gesprek niet echt lekker op gang komt en dat er ongemakkelijke stiltes zullen ontstaan.

Alles bij elkaar kan er dan ook al snel een sfeertje ontstaan waaruit je het liefst zo snel mogelijk weg zou willen. Maar als je uit eten bent, dan zit je toch echt al snel een uur of 2 met elkaar opgescheept.

Kortom, je hoeft er niet voor gestudeerd te hebben om te kunnen concluderen dat de kans nihil is dat er ooit een tweede ontmoeting zal volgen.

Hoe je een tweede ontmoeting zeker stelt

Menig man zal het zojuist geschetste scenario herkennen en zal kunnen beamen dat een tweede ontmoeting er inderdaad niet inzat. En toch zullen weinig mannen zich realiseren dat het voornamelijk de omstandigheden waren waardoor de ontmoeting faliekant de mist inging.

Wellicht ook jij niet. Omdat ook jij niet de laatste man zal zijn die denkt dat een vrouw van verdere ontmoeting afziet omdat ze je als persoon niet leuk en aantrekkelijk genoeg vindt.

Grotere onzin bestaat niet. En wel hierom: de reden dat een vrouw instemt met het voorstel om elkaar te gaan ontmoeten is er slechts één. En die ene reden is dat ze vermoedt dat je een leuke vent bent en daarmee heb je haar interesse in jou gewerkt.

Het doel van een eerste ontmoeting met een vrouw is dan ook een hele simpele. En wel: ervoor zorgen dat haar vermoeden bevestigd wordt, door haar zelf te laten ontdekken dat je echt een leuke vent bent.

Waarom dit beschouwd mag worden als een simpel doel? Omdat voor een vrouw gevoelsmatig een leuke vent een man is die:

Een vrouw een goed gevoel geven over zichzelf bereik je eenvoudig door haar jouw onverdeelde en oprechte aandacht te geven tijdens jullie ontmoeting.

Met haar jouw oprechte en onverdeelde aandacht geven, laat je een vrouw namelijk merken dat ze bijzonder voor je is, dat ze ertoe doet voor jou en dat ze gewild is.

En wanneer een vrouw voelt dat ze met een authentieke mannelijke man te maken heeft, dan zal ze zich zonder meer tot je aangetrokken gaan voelen.

Een vrouw krijgt het gevoel dat ze met een authentieke mannelijke man te maken heeft wanneer je tijdens jullie samenzijn:

Een man die zich als een man gedraagt zal een uitdaging vormen voor een vrouw. Omdat hem ontmoeten niet automatisch betekent dat ze hem nog eens zal gaan zien. Ze zal daarvoor haar best moeten doen. En dat zal ze doen. Simpelweg omdat mannen die zich echt als man gedragen langzaam maar zeker steeds schaarser worden.

Het makkelijkst voor jou als man is dan ook een eerste ontmoeting waarbij je samen iets gaat doen. Omdat dit namelijk het soort ontmoetingen zijn waarbij je dingen zult moeten besluiten en moet doen. Kortom, omstandigheden waarin een man zich van nature thuis voelt en ideale omstandigheden om je mannelijkheid te tonen.

Meer dan dit is echt niet nodig om een tweede ontmoeting met een vrouw zeker te stellen.

Want een vrouw gaat alleen maar op het voorstel voor een tweede ontmoeting in wanneer ze je daadwerkelijk leuk vindt en zich tot je aangetrokken begint te voelen.

Dat betekent overigens allerminst dat je het daarna niet meer kunt verpesten. Want dat kun je zeer zeker. Bijvoorbeeld door veel te veel en veel te vaak contact te houden via WhatsApp en andere vormen van tekstberichten uitwisselen. Wat je daarmee namelijk doet is het verlangen om je weer te zien compleet om zeep helpen.

Houd, zodra de tweede ontmoeting een feit is, dan ook slechts mondjesmaat contact via tekstberichten.

Kortom, na een eerste ontmoeting een tweede ontmoeting zeker stellen is niet moeilijk wanneer je simpelweg de juiste dingen doet. Vooropgesteld dat jullie het tijdens de eerste ontmoeting goed met elkaar kunnen vinden.

Uiteraard is dat geen zekerheid en iets waar weinig aan te veranderen valt. Denk maar eens na hoeveel mensen je in je leven hebt ontmoet en met hoeveel daarvan je vandaag nog steeds contact hebt. Met andere woorden: echt een klik met iemand hebben is meer uitzondering dan regel.

Het laatste wat je dan ook moet doen is het jezelf gaan verwijten als ontmoetingen niet helemaal lopen zoals je je had voorgesteld.