Wat te doen op een date?

Wat te doen op een date? Met een date in het vooruitzicht zou je jezelf dat serieus af kunnen vragen. Want ook jij zal er wellicht alles aan willen doen om een zo goed mogelijke indruk te maken.

Wat je jezelf echter moet realiseren is dat je die goede indruk al gemaakt hebt en dat een vrouw je al leuk vindt. Anders had je nu namelijk absoluut geen date met haar gehad.

Dat plaatst de vraag:"Wat te doen met een date?"ineens in een heel ander daglicht waarschijnlijk.

Waarvoor dient een date?

Een date dient om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken of die ander echt leuk is en bij je zou kunnen passen qua wensen, levensstijl en levenshouding. Iets wat je alleen goed voor elkaar kunt krijgen door fysiek tijd samen door te brengen en met elkaar te praten.

Fysiek tijd samen doorbrengen kan op vele manieren. Toch wordt er nog steeds het vaakst voor gekozen om date te laten plaatsvinden op een gezellig terras, in een leuk café of in een goed restaurant. Dat geldt zeker voor een eerste date.

Een restaurant uitkiezen als plek voor een eerste date is overigens geen geweldig idee. Een dergelijke date is namelijk niet alleen prijzig, maar je zit ook nog eens verplicht een bepaalde tijd met elkaar opgescheept. En dat gaat geen fijn gevoel zijn wanneer je eigenlijk al vrij snel weet dat je date niet bij je gaat passen.

Bovendien is alleen maar praten en verder niets doen voor bijna geen enkele man een goede situatie om in te verkeren. Mannen zijn over het algemeen namelijk veel beter in samen met iemand iets gaan doen en tijdens die activiteit met elkaar in gesprek te zijn.

Dat iets doen samen kan gaan van een potje Boeren golf spelen, via een potje darten of poolen onder het genot van een biertje, tot en met iets gaan bekijken wat jullie beiden interesseert. Kortom, elk date idee waarbij samen iets gaan doen en samen plezier hebben voorop staan is goed.

Dit zou dan ook het soort standaard date moeten zijn dat je organiseert en vervolgens voorstelt aan een vrouw, inclusief datum en tijd.

Dat in tegenstelling tot de voorkeur van menig man om met de vrouw te gaan overleggen wat te gaan doen met een date.

Alles wat je daar hoofdzakelijk mee bereikt is dat je de vrouw de indruk geeft dat jij niet graag de leiding neemt en niet graag besluiten neemt over iets wat jullie samen aangaat. Dat is gevoelsmatig alles behalve mannelijk voor een vrouw en daarmee niet aantrekkelijk.

Leiderschap tonen daarentegen is juist een vorm van je mannelijkheid tonen en dus aantrekkelijk. Dat is dan ook waar een vrouw veel van hoopt te zien tijdens een date.

Waar het tijdens een date echt om draait

Nogmaals, wat menig man probeert te doen tijdens een date is indruk maken op een vrouw. Meestal met de intentie om nog leuker en nog aardiger gevonden te gaan worden.

Dit resulteert meestal in iets willen gaan doen of ergens naartoe willen gaan waarvan de man vrijwel zeker is dat hij daarmee gaat scoren bij een vrouw. Of erger nog: hij laat de vrouw besluiten wat ze gaan doen.

Maar de indruk die je met dit gedrag en deze houding alleen maar zal wekken bij een vrouw is:

Kortom, een indruk die een vrouw geen goed gevoel over jou gaat opleveren. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zal dit dan ook de laatste date zijn die je met haar zal gaan hebben wanneer je een dergelijke indruk maakt.

In de wereld van een vrouw is het bijvoorbeeld onmogelijk dat je een relatie met iemand wilt of al gevoelens koestert voor iemand die je nog niet eerder echt meegemaakt hebt, en die je dus eigenlijk nog niet kent.

Toch overkomt precies dit ons mannen meer dan eens. Simpelweg omdat uiterlijk voor ons een belangrijker ding is dan wij soms aan onszelf willen toegeven en een vrouw willen doen laten geloven.

Vrouwen daarentegen vallen niet zozeer op uiterlijk. Wel vallen ze op wat dat uiterlijk uitstraalt. Bovendien vinden ze het belangrijk dat een man goed voor jezelf zorgt. Een goed kapsel kan daarom wonderen doen. Evenals een goed paar schoenen en schone nagels.

Vele malen belangrijker voor een vrouw is echter jouw persoonlijkheid. Wie ben jij? Hoe sta je in het leven? Waar sta je voor? Wat wil je bereiken? Wat zijn je dromen en wat je passies?

Samen met jouw lichaamstaal, houding en jouw gedrag naar haar toe bepaalt dat in hoge mate of een vrouw zich tot je aangetrokken gaat voelen of niet. En alleen de mate waarin een vrouw zich tot je aangetrokken gaat voelen bepaalt of ze vaker met je wil daten of niet.

In welke mate een vrouw zich tot je aangetrokken gaat voelen wordt nogmaals tevens bepaald door wat je gaat doen op een date.

Omdat hoe je een date organiseert en aanpakt bepaalt wat voor een gevoel een vrouw krijgt bij het verkeren in jouw nabijheid. Een gevoel dat je in sterke mate kunt beïnvloeden door er in ieder geval voor te zorgen dat jij:

  1. Je op je gemak voelt.
  2. Het naar de zin hebt.
  3. Eraan bijdraagt dat zij zich ontspannen voelt in jouw nabijheid.
  4. De ballen hebt om een vrouw te laten weten wat je van haar wilt en van haar verlangt.

Het laatste punt vraagt wellicht om wat meer uitleg.

Wat je moet weten is dat als je niet kenbaar maakt aan een vrouw wat je van haar wilt en van haar verlangt, ze er gevoelsmatig vanuit dat je haar dan toch niet leuk genoeg vindt.

Daarmee heb je direct de reden waarom een vrouw totaal anders reageert dan je zou verwachten als je op een bepaald moment vertelt dat je gevoelens voor haar hebt, zonder eerder ook maar één keer geprobeerd te hebben om haar aan te raken of haar te kussen.

Gevoelsmatig praat een man namelijk niet over zijn gevoelens voor haar, maar toont hij haar in plaats daarvan wat hij voor haar voelt en van haar wil.

Wanneer jij dan toch gaat praten over wat je voor haar voelt in plaats van het te tonen dan geef je haar onbedoeld wederom het gevoel dat het jou ontbreekt aan de broodnodige mannelijkheid. Hierdoor kan de aantrekkingskracht die je op haar had van het ene op het andere moment zomaar verloren gaan.

Daarmee heb je direct de reden waarom vrouwen het vaak zo lastig hebben om uit te leggen wat er is gebeurt en waarom wat ze eerst wel voelde er ineens niet meer is.

Kortom, je bespaart jezelf een hoop ellende door een vrouw gewoon te tonen wat je voor haar voelt door haar aan te raken, te omhelzen en te kussen zodra je voelt dat dit is wat je op dat moment met haar het liefst zou willen.

Samengevat luidt het antwoord op de vraag:"Wat te doen op een date?" dan ook: Doe iets samen met een vrouw waarbij plezier hebben en ontspanning verzekerd is en waarbij je ruim de gelegenheid hebt om een vrouw te tonen wat je van haar vindt, voor haar voelt en van haar wilt.